İstanbul Gp Açık Alan Kuralları

Bildiğiniz gibi yarın biletler satışa çıkıyor. Biletixden biletlere baktığımda sandalye, şemsiye gibi eşyaların getirilmesi yasaktır yazıyor. Daha önceki yarışlarda ki biletlerde de bu yazıyormuş ama insanlar bu eşyalar ile alana girebilmiş. Ben açık alan bileti alsam bu sene alana sandalye ile almama gibi bir durum olabilir mi?
Bir de biletixde açık alan 3 şekilde satılıyor. Biz bir tanesini satın alsak diğer açık alanlara giremiyor muyuz?
Eğer böyleyse açık alanın hiç cazibesi kalmıyor ki. Yarıştan kaç saat önce gidicem tüm yarış ayakta izliycem alanlar arasında geçişte yapamıycam çok saçma olur.
İntercity'e bu konuda mail de attım ama cevap alamadım daha cevap verirlerse benim gibi merak eden kişiler için buraya gelen cevabı yazarım.

Tahminimce açık alan için Sandalye'ye izin verirler (kamp sandalyesi gibi hızlı kurulan)çünkü bir yarış 1 saat 1.30 saat sürüyor.

İntercityden cevap geldi. Katlanabilir kamp sandalyesine izin veriyolarmış onun haricindeki masa ve şemsiye gibi eşyalar alana alınmıycakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…