Ne istediğine bağlı. Arabaları daha çok mu görmek istiyorsun yoksa hızlı olduklarını mı? 3. alanda 8. viraj ve çıkış kısmı hızlı geçiliyor, geniş bir açı yakalayamazsan üzülebilirsin. Açık alanlarda ekran da yoktur herhalde, bence daha uzun süre ve yakın temas olma imkanları olan dar virajlı alan tercih edilebilir.
Platinum biletler için loca yükseltmesi var ancak mail ile ulaşmak gerekiyor. Gold için böyle de bir seçenek yok, bence start düzlüğü için vermeye gerek yok. Yarış sonrası podyum kutlamasını da kısa yürüyüşle Silver 1-7-8 tribünlerinden gelip izleyebilirsin muhtemelen. Yalnız yağmur yağma ihtimali olursa diğer alandakilerin ince yağmurluklardan alması gerekir.
bu arada hiçbir tribünde görüş açısı umulduğu gibi olmayacak çünkü her şeyde ayağa kalkan yüzlerce sığır da olacak... Her yerde varlar. Zaten takip ettiğin bir çekişme sırası ya da sürücü varsa çoğunlukla ekrandan takip ediyorsun.