Emreilr Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #1 İstanbul Kadıköy bit pazarı nerededir ve salı günü açık olan bit pazarları var mıdır? Bir sürü baktım ve bazıları kapanmış falandı. Karmakarışık. Net bilgisi olan var mı veya hangi günler açıktır? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2021
İstanbul Kadıköy bit pazarı nerededir ve salı günü açık olan bit pazarları var mıdır? Bir sürü baktım ve bazıları kapanmış falandı. Karmakarışık. Net bilgisi olan var mı veya hangi günler açıktır?
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 28 Haziran 2021 #2 Çuhadarağa Sokağı yakınlarında olması lazım. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama oralara bir bak yinede.
Çuhadarağa Sokağı yakınlarında olması lazım. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama oralara bir bak yinede.
Tek Kral Zeptopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #3 Arama motoru olan Google'a yazdığında, haritada rahatlıkla bulabilirsin.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 28 Haziran 2021 #4 Tek Kral dedi: Arama motoru olan Google yazdığında, haritada rahatlıkla bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yeri değişmişti. Şuan farklı bir yerde.
Tek Kral dedi: Arama motoru olan Google yazdığında, haritada rahatlıkla bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yeri değişmişti. Şuan farklı bir yerde.
Tek Kral Zeptopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #5 377660 dedi: Yeri değişmişti. Şuan farklı bir yerde. Genişletmek için tıkla... Ben zaten İstanbul'da oturmuyorum. Sadece bir fikir sundum.
377660 dedi: Yeri değişmişti. Şuan farklı bir yerde. Genişletmek için tıkla... Ben zaten İstanbul'da oturmuyorum. Sadece bir fikir sundum.
Emreilr Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #6 Tek Kral dedi: Arama motoru olan Google'a yazdığında, haritada rahatlıkla bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir sürü var ve bazıları kapalı herkes her yere bişey yazmış anlamadım
Tek Kral dedi: Arama motoru olan Google'a yazdığında, haritada rahatlıkla bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir sürü var ve bazıları kapalı herkes her yere bişey yazmış anlamadım
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 28 Haziran 2021 #7 Emreilr dedi: Bir sürü var ve bazıları kapalı herkes her yere bişey yazmış anlamadım Genişletmek için tıkla... 15F güzergahı yakınlarında olan otobüsler Kadıköy'ün yakınından geçiyor. Ama yürüyerek veya kendi arabanla gitmeni tavsiye ederim.
Emreilr dedi: Bir sürü var ve bazıları kapalı herkes her yere bişey yazmış anlamadım Genişletmek için tıkla... 15F güzergahı yakınlarında olan otobüsler Kadıköy'ün yakınından geçiyor. Ama yürüyerek veya kendi arabanla gitmeni tavsiye ederim.