Sylvestre Megapat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 722 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #1 Merhaba, İstanbul/Kağıthane ilçesinde Çeliktepe Mahallesine yakın gelecekte GigaFiber gelecek midir? Planlarınız arasında var mı?
Merhaba, İstanbul/Kağıthane ilçesinde Çeliktepe Mahallesine yakın gelecekte GigaFiber gelecek midir? Planlarınız arasında var mı?
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 6 Ocak 2022 #2 @500498, @TurkNet Destek Ayşegül.
5 500498 TurkNet Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 1.197 Çözümler 144 7 Ocak 2022 #3 Sylvestre dedi: Merhaba, İstanbul/Kağıthane ilçesinde Çeliktepe Mahallesine yakın gelecekte GigaFiber gelecek midir? Planlarınız arasında var mı? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Kağıthane çalışmalarımız arasında yer alıyor. Ortalama bir süre vermem yanıltıcı olabilir.
Sylvestre dedi: Merhaba, İstanbul/Kağıthane ilçesinde Çeliktepe Mahallesine yakın gelecekte GigaFiber gelecek midir? Planlarınız arasında var mı? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Kağıthane çalışmalarımız arasında yer alıyor. Ortalama bir süre vermem yanıltıcı olabilir.
Sylvestre Megapat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 722 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #4 500498 dedi: Merhabalar, Kağıthane çalışmalarımız arasında yer alıyor. Ortalama bir süre vermem yanıltıcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Yakın muhitlerde bir süredir GigaFiber hizmetiniz var sanıyorum. Buraya da birkaç ay önce gelip kablo çalışması yapılmıştı ancak halen hizmet gelmedi, ben de bu yüzden sormuştum. Umuyorum en kısa sürede GigaFiber hizmetine geçiş şansı bulurum.
500498 dedi: Merhabalar, Kağıthane çalışmalarımız arasında yer alıyor. Ortalama bir süre vermem yanıltıcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Yakın muhitlerde bir süredir GigaFiber hizmetiniz var sanıyorum. Buraya da birkaç ay önce gelip kablo çalışması yapılmıştı ancak halen hizmet gelmedi, ben de bu yüzden sormuştum. Umuyorum en kısa sürede GigaFiber hizmetine geçiş şansı bulurum.