İstanbul sunucusunda 277 ping almak

madmrfrosty

Hectopat
Durum başlıkta yazdığı gibi. Normalde sadece geceleri olurdu artık gün içinde olmayada başladı. Not: İnternete bağlanmak için PowerLine kullanıyorum ve kiracı olduğum için kablo çektiremiyorum odama.

Dosya Ekleri

• ad.png
    ad.png
    56,2 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum başlıkta yazdığı gibi. Normalde sadece geceleri olurdu artık gün içinde olmayada başladı. Not: İnternete bağlanmak için PowerLine kullanıyorum ve kiracı olduğum için kablo çektiremiyorum odama.
Upload hızınız çok düşük. Speedtest bile ölçüm yapmamış. Upload paketlerin gönderilmesini sağlar. Hızınız düşük olduğu için paketler çok geç gidiyor. Bu sebepten dolayı 277 ms ping almanız çok normal. ISS tarafına arıza kaydı oluşturmanızı öneririm. Modem arayüzündeki hat değerlerini de atarsan yorumlayabilirim.

Upload hızınız çok düşük. Speedtest bile ölçüm yapmamış. Upload paketlerin gönderilmesini sağlar. Hızınız düşük olduğu için paketler çok geç gidiyor. Bu sebepten dolayı 277 ms ping almanız çok normal. ISS tarafına arıza kaydı oluşturmanızı öneririm. Modem arayüzündeki hat değerlerini de atarsan yorumlayabilirim.

Katılıyorum upload hızınız en az 1 ve üstü olursa çok daha iyi olur.
Edit: 6 kişi internete bağlanıyor iken aldığım hız.

1619745922402.png

bende biliyorum normal olmadığını uploadda sıkıntı var normalde 0.7 oluyorda geceleri düşüyo o kadar. Ayrıca müşteri hizmetlerini aradık düzelttiler galiba şu ana kadar bi sıkıntı yok

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı