İstanbul Üniversitesi Ekonometri yazılır mı?

Piastri

Hectopat
Sıralamam 166 bin İstanbul Üniversitesi Ekonometri ise 2024 senesinde 216 bin ile kapatmış bu sene yüksek ihtimal ile alırlar ama sizce yazmak mantıklı mı? Okunduğuna değecek bir bölüm mü? Zor olduğunu biliyorum matematiğim orta seviyelerde aşırı iyi değilim ama sorun olacağını sanmıyorum matematik anlamında.

Ben tavsiye etmiyorum 103 kişiden 19 kişi mezun oldu 2024 yılında ayrıca işletmeci işinizi çok kolay şekilde yapabılır matematiği gerçekten zor herkes gezerken ders çalışırsınız artısını ise görmezsiniz

Ben üniversite iyi olduğu için çok sıkıntı olacağını düşünmedim aslında şu an yazacak bişey olmadığı için de mecbur yazmak zorundayım. Ayriyetten ders çalışmak sorun değil çalışırım matematikte sevdiğim bir ders olduğu için bunlar pek sorun teşkil etmiyor benim için.

mezun olanlar kariyerlerini nasıl inşa ediyor veya ne gibi önleri açılıyor linkdinden baktığımda ekonometri topluluğu bayağı aktif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…