İstanbul Üniversitesi vs Marmara Üniversitesi

Begüm00

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, İstanbul Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi arasında kaldım. Basım ve yayım teknolojileri seçiceğim hangisi daha iyidir?

Merhaba @Begüm00. Öncelikle ikisinin de konumu oldukça alakasız. Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Kartal'da bulunurken İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Avcılar'da bulunuyor.

Merhaba @Begüm00. Öncelikle ikisinin de konumu oldukça alakasız. Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Kartal'da bulunurken İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Avcılar'da bulunuyor.
Ben avrupa yakasında yaşıyorum aralarında çok bir fark yoksa İstanbul daha mantıklı geliyor ama Marmada daha iyiyse o tarafada giderim her şekilde ikiside 2 saat sürecek gibi duruyor

Ben Avrupa Yakasında yaşıyorum, aralarında çok bir fark yoksa İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa daha mantıklı geliyor ama Marmara Üniversitesi daha iyiyse o tarafa da giderim. Her şekilde ikisi de 2 saat sürecek gibi duruyor.
Kampüs olarak Marmara Üniversitesi önde ama Avrupa Yakasında olduğunuz için İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa biraz daha mantıklı görünüyor.

Marmara Üni. fakültelerin hepsi taşınıyor diye biliyorum. Yeni yapılmış, daha doğrusu yapımı hâlâ devam eden Başıbüyük'e taşınıyor hepsi. Kampüs turlarına bakabilirsiniz, beğeneceğinizi zannetmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı