Merhaba @Begüm00. Öncelikle ikisinin de konumu oldukça alakasız. Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Kartal'da bulunurken İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Avcılar'da bulunuyor.
Merhaba @Begüm00. Öncelikle ikisinin de konumu oldukça alakasız. Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Kartal'da bulunurken İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Avcılar'da bulunuyor.
Ben avrupa yakasında yaşıyorum aralarında çok bir fark yoksa İstanbul daha mantıklı geliyor ama Marmada daha iyiyse o tarafada giderim her şekilde ikiside 2 saat sürecek gibi duruyor
Ben Avrupa Yakasında yaşıyorum, aralarında çok bir fark yoksa İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa daha mantıklı geliyor ama Marmara Üniversitesi daha iyiyse o tarafa da giderim. Her şekilde ikisi de 2 saat sürecek gibi duruyor.
Marmara Üni. fakültelerin hepsi taşınıyor diye biliyorum. Yeni yapılmış, daha doğrusu yapımı hâlâ devam eden Başıbüyük'e taşınıyor hepsi. Kampüs turlarına bakabilirsiniz, beğeneceğinizi zannetmiyorum.