Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 1 Çözümler 19 24 Mart 2021 #21 Artık taş yağsa da şaşırmam. Mart'ın sonunda kar yağdığını da mı görecektik? Ama şikayetim yok yeter ki yağsın.
Artık taş yağsa da şaşırmam. Mart'ın sonunda kar yağdığını da mı görecektik? Ama şikayetim yok yeter ki yağsın.
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 24 Mart 2021 #22 WaiiXD dedi: Babam sabah kar yağacak demişti ve yağdı. Balıkçılarda bir kahinlik var. Genişletmek için tıkla... Ya da hava durumunu takip ediyor.
WaiiXD dedi: Babam sabah kar yağacak demişti ve yağdı. Balıkçılarda bir kahinlik var. Genişletmek için tıkla... Ya da hava durumunu takip ediyor.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.951 Makaleler 4 Çözümler 57 24 Mart 2021 #23 Balıkesir'de de başladı ama önce yağmur yağdığından tutacağını düşünmüyorum. Bu yıl 4.'ye yağıyor kar, mevsimler değişti çok.
Balıkesir'de de başladı ama önce yağmur yağdığından tutacağını düşünmüyorum. Bu yıl 4.'ye yağıyor kar, mevsimler değişti çok.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 24 Mart 2021 #24 WaiiXD dedi: Babam sabah kar yağacak demişti ve yağdı. Balıkçılarda bir kahinlik var. Genişletmek için tıkla... ? Son dakika... İstanbul saatlik hava tahmin raporu! Kar yağacak mı? Meteoroloji tarafından İstanbul hava durumu tahmin raporu yayımlandı. İstanbul'da hava sıcaklığı bugün en yüksek 6 derece olacak. Öte yandan İstanbul'da karla karışık yağmur yağacak. www.milliyet.com.tr
WaiiXD dedi: Babam sabah kar yağacak demişti ve yağdı. Balıkçılarda bir kahinlik var. Genişletmek için tıkla... ? Son dakika... İstanbul saatlik hava tahmin raporu! Kar yağacak mı? Meteoroloji tarafından İstanbul hava durumu tahmin raporu yayımlandı. İstanbul'da hava sıcaklığı bugün en yüksek 6 derece olacak. Öte yandan İstanbul'da karla karışık yağmur yağacak. www.milliyet.com.tr
shadow8905 Decapat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 250 24 Mart 2021 #25 RİPX_009 dedi: Cidden mi? Bizde Balıkesir'e yağmur yağsın diye bekleriz Genişletmek için tıkla... Gene sensin demek yağıormu gerçekten İstanbula
RİPX_009 dedi: Cidden mi? Bizde Balıkesir'e yağmur yağsın diye bekleriz Genişletmek için tıkla... Gene sensin demek yağıormu gerçekten İstanbula
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 1 Çözümler 19 24 Mart 2021 #26 shadow8905 dedi: Gene sensin demek yağıyor mu gerçekten İstanbul'a? Genişletmek için tıkla... Gerçekten yağıyor. Hem de lapa lapa.
shadow8905 dedi: Gene sensin demek yağıyor mu gerçekten İstanbul'a? Genişletmek için tıkla... Gerçekten yağıyor. Hem de lapa lapa.
HasanBerat Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Laptop Ekranı Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #27 RPM dedi: Güzel. Bursa'ya da gelse iyi olacak. Genişletmek için tıkla... Benim olduğum yere gece yağdı. Ama şu an eridi kar.
RPM dedi: Güzel. Bursa'ya da gelse iyi olacak. Genişletmek için tıkla... Benim olduğum yere gece yağdı. Ama şu an eridi kar.
AdamOlanaÇokBile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.252 Makaleler 1 Çözümler 2 24 Mart 2021 #28 Lowell1 dedi: İstanbul'a ciddi bir şekilde lapa lapa kar yağıyor şu an. Genişletmek için tıkla... Kocaeli içinde de azıcık yağdı, şuan durdu.
Lowell1 dedi: İstanbul'a ciddi bir şekilde lapa lapa kar yağıyor şu an. Genişletmek için tıkla... Kocaeli içinde de azıcık yağdı, şuan durdu.
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 24 Mart 2021 #29 Samsun'a da güzel yağmıştı ama daha yağmadı. Tam yanımızda olan Sinop'a %100 kar yağışı gelmiş Bize %100 yağmur geliyor :d
Samsun'a da güzel yağmıştı ama daha yağmadı. Tam yanımızda olan Sinop'a %100 kar yağışı gelmiş Bize %100 yağmur geliyor :d
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.243 Makaleler 3 Çözümler 13 24 Mart 2021 #30 Yavaşladı artık, 1 günlük bir şeydi zaten. Daha yağmaz herhalde. Yahya Nuroğlu dedi: Artık taş yağsa da şaşırmam. Mart'ın sonunda kar yağdığını da mı görecektik? Ama şikayetim yok yeter ki yağsın. Genişletmek için tıkla... Hocam, bundan yaklaşık bir 7-8 sene önce belki de 10 sene önce de Mart ayında kar yağmıştı. İlk değil bu.
Yavaşladı artık, 1 günlük bir şeydi zaten. Daha yağmaz herhalde. Yahya Nuroğlu dedi: Artık taş yağsa da şaşırmam. Mart'ın sonunda kar yağdığını da mı görecektik? Ama şikayetim yok yeter ki yağsın. Genişletmek için tıkla... Hocam, bundan yaklaşık bir 7-8 sene önce belki de 10 sene önce de Mart ayında kar yağmıştı. İlk değil bu.