T Tavuk sote Kilopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #1 İstanbul'da 1 gece ucuz yollu konaklamam gerekiyor. Ne önerirsiniz?
2 237969 Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 2.828 Çözümler 4 1 Aralık 2022 #2 Tavuk sote dedi: İstanbul'da 1 gece ucuz yollu konaklamam gerekiyor. Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... 24 saat açık kütüphanelere gidebilirsiniz.
Tavuk sote dedi: İstanbul'da 1 gece ucuz yollu konaklamam gerekiyor. Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... 24 saat açık kütüphanelere gidebilirsiniz.
T Tavuk sote Kilopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #3 237969 dedi: 24 saat açık kütüphanelere gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sessiz olur mu? Sandalyeleri birleştirmek mi? Biraz daha açıklar mısınız teşekkürler.
237969 dedi: 24 saat açık kütüphanelere gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sessiz olur mu? Sandalyeleri birleştirmek mi? Biraz daha açıklar mısınız teşekkürler.
2 237969 Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 2.828 Çözümler 4 1 Aralık 2022 #4 Tavuk sote dedi: Sessiz olur mu? Sandalyeleri birleştirmek mi? Biraz daha açıklar mısınız teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam yatabileceğinizi sanmıyorum ama oturup dinlenebilirsiniz diye düşünüyorum en ucuzu bu gibi geldi.
Tavuk sote dedi: Sessiz olur mu? Sandalyeleri birleştirmek mi? Biraz daha açıklar mısınız teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam yatabileceğinizi sanmıyorum ama oturup dinlenebilirsiniz diye düşünüyorum en ucuzu bu gibi geldi.
T Tavuk sote Kilopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #5 237969 dedi: Hocam yatabileceğinizi sanmıyorum ama oturup dinlenebilirsiniz diye düşünüyorum en ucuzu bu gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam yatmam şart kiralık odalar var bir evin bir odasını kiralıyorlar, ama yan odada sevişen, içen, uyumayan olur beni de uyutmaz diye çekiniyorum, ben tek kalacağım. Avrupa yakasını gezicem.
237969 dedi: Hocam yatabileceğinizi sanmıyorum ama oturup dinlenebilirsiniz diye düşünüyorum en ucuzu bu gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam yatmam şart kiralık odalar var bir evin bir odasını kiralıyorlar, ama yan odada sevişen, içen, uyumayan olur beni de uyutmaz diye çekiniyorum, ben tek kalacağım. Avrupa yakasını gezicem.
MertTR12 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.534 Çözümler 4 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #7 airbnb baktınız mı?
T Tavuk sote Kilopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #8 deniz04 dedi: Hostellere bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam hostellerde kalamam, hassas bir insanım, oksijensizlikten fena olabilirim, bir kere uzun yol otobüsünde yaşamıştım bunu. MertTR12 dedi: Airbnb baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Bakayım, bana bir öneriniz var mı şuna dikkat et, şöyle yap gibisinden pratik bilgi.
deniz04 dedi: Hostellere bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam hostellerde kalamam, hassas bir insanım, oksijensizlikten fena olabilirim, bir kere uzun yol otobüsünde yaşamıştım bunu. MertTR12 dedi: Airbnb baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Bakayım, bana bir öneriniz var mı şuna dikkat et, şöyle yap gibisinden pratik bilgi.
MertTR12 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.534 Çözümler 4 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #9 Tavuk sote dedi: Hocam hostellerde kalamam, hassas bir insanım, oksijensizlikten fena olabilirim, bir kere uzun yol otobüsünde yaşamıştım bunu. Bakayım, bana bir öneriniz var mı şuna dikkat et, şöyle yap gibisinden pratik bilgi. Genişletmek için tıkla... Bi sorun yaşamazsınız hocam.
Tavuk sote dedi: Hocam hostellerde kalamam, hassas bir insanım, oksijensizlikten fena olabilirim, bir kere uzun yol otobüsünde yaşamıştım bunu. Bakayım, bana bir öneriniz var mı şuna dikkat et, şöyle yap gibisinden pratik bilgi. Genişletmek için tıkla... Bi sorun yaşamazsınız hocam.
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 1 Aralık 2022 #10 Tavuk sote dedi: Hocam hostellerde kalamam, hassas bir insanım, oksijensizlikten fena olabilirim, bir kere uzun yol otobüsünde yaşamıştım bunu. Bakayım, bana bir öneriniz var mı şuna dikkat et, şöyle yap gibisinden pratik bilgi. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı değil 1 günlüğüne idare edin pencereyi açarsınız yatarsınız bu havada oksijensizlik yaşayamazsın.
Tavuk sote dedi: Hocam hostellerde kalamam, hassas bir insanım, oksijensizlikten fena olabilirim, bir kere uzun yol otobüsünde yaşamıştım bunu. Bakayım, bana bir öneriniz var mı şuna dikkat et, şöyle yap gibisinden pratik bilgi. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı değil 1 günlüğüne idare edin pencereyi açarsınız yatarsınız bu havada oksijensizlik yaşayamazsın.