Cetcik Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 606 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #1 Soru başlıktaki gibi. varsa nerede var? İstanbul, Anadolu, Avrupa fark etmez.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 21 Ocak 2024 #2 Cetcik dedi: Soru başlıktaki gibi. varsa nerede var? İstanbul, Anadolu, Avrupa fark etmez. Genişletmek için tıkla... Monitör hem yeni çıktı hem de nerdeyse bir bilgisayar parası, bu sebepten ötürü henüz internet kafelere geldiğini düşünmüyorum.
Cetcik dedi: Soru başlıktaki gibi. varsa nerede var? İstanbul, Anadolu, Avrupa fark etmez. Genişletmek için tıkla... Monitör hem yeni çıktı hem de nerdeyse bir bilgisayar parası, bu sebepten ötürü henüz internet kafelere geldiğini düşünmüyorum.
forzamontial Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 881 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #3 Beşiktaş Adeks cafe'de yüksek hz'li monitörler var. Ama 540 hz monitör olduğunu pek sanmıyorum. Monitör yeni çıktı ve bir kasa parası.
Beşiktaş Adeks cafe'de yüksek hz'li monitörler var. Ama 540 hz monitör olduğunu pek sanmıyorum. Monitör yeni çıktı ve bir kasa parası.
Cetcik Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 606 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #4 forzamontial dedi: Beşiktaş Adeks cafe'de yüksek hz'li monitörler var. Ama 540 hz monitör olduğunu pek sanmıyorum. Monitör yeni çıktı ve bir kasa parası. Genişletmek için tıkla... Sordum gelmemiş
forzamontial dedi: Beşiktaş Adeks cafe'de yüksek hz'li monitörler var. Ama 540 hz monitör olduğunu pek sanmıyorum. Monitör yeni çıktı ve bir kasa parası. Genişletmek için tıkla... Sordum gelmemiş