R Rolimoke Kilopat Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #1 Merhaba sistem toplayacağım ama parçaları ayrı ayrı alsam kendim birleştirme yeterli bilgim. Yok Vatan gibi yerlerden almaya kalkarsam 1-2K daha fazla bir fiyata geliyor. Bu bileşenleri toplayan İstanbul'da bir yer var mı?
Merhaba sistem toplayacağım ama parçaları ayrı ayrı alsam kendim birleştirme yeterli bilgim. Yok Vatan gibi yerlerden almaya kalkarsam 1-2K daha fazla bir fiyata geliyor. Bu bileşenleri toplayan İstanbul'da bir yer var mı?
Memolii7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 2.060 Çözümler 3 18 Ekim 2020 #2 Bir bilgisayarcı yapar ama güvenilir seçmeye çalışın ve sistem kurulurken başında bekleyin.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.127 Makaleler 1 Çözümler 581 18 Ekim 2020 #3 İtopya , Teknobiyotik(Depo) .
R Rolimoke Kilopat Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #4 GFYT dedi: İtopya, Teknobiyotik(depo). Genişletmek için tıkla... Parça parça bileşenleri götürsem toplarlar mı? Memolii7 dedi: Bir bilgisayarcı yapar ama güvenilir seçmeye çalışın ve sistem kurulurken başında bekleyin. Genişletmek için tıkla... Hiç tanımıyorum öyle bir bilgisayarcı.
GFYT dedi: İtopya, Teknobiyotik(depo). Genişletmek için tıkla... Parça parça bileşenleri götürsem toplarlar mı? Memolii7 dedi: Bir bilgisayarcı yapar ama güvenilir seçmeye çalışın ve sistem kurulurken başında bekleyin. Genişletmek için tıkla... Hiç tanımıyorum öyle bir bilgisayarcı.
L latiass Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 375 Çözümler 3 18 Ekim 2020 #5 Forum İstanbul MediaMarkt 150 TL fiyata yapıyor. Kurulum test vs. her şeyi yapıyor. 3 Hafta evvel sordum. Parçaları oradan almayacağımı da belirttim.
Forum İstanbul MediaMarkt 150 TL fiyata yapıyor. Kurulum test vs. her şeyi yapıyor. 3 Hafta evvel sordum. Parçaları oradan almayacağımı da belirttim.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.127 Makaleler 1 Çözümler 581 18 Ekim 2020 #6 Onu bilmiyorum fakat oradan alırsanız yaparlar.