İstanbul'da bilgisayar servisi tavsiyesi

SEFA GÜLERYÜZ

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Alkollü İçecekler
Merhaba,

Konuyu doğru yere mi açtım bilemedim. İstanbul Anadolu yakası bilgisayar işi yapan teknik destek işi yapan işinde iyi arkadaşlar var mı? Bilgisayar kasasını götüreceğim.

İstanbul Anadolu / Tüm ilçeler uyar.

Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Naçizane tavsiyem parçalarınızı kendi servislerine göndermeniz.

Sıkıntıyı hangi parçanızda yaşıyorsanız onun servisi ile irtibata geçmeniz hem parça hemde sizin için daha sağlıklı olacaktır.

Teşekkür ederim fakat parçalarda sorun yok ssd ve PCI ile ilgili bilgi almak ve gereken bir şey varsa yapılmasını istiyorum.
Merak ettiklerinizi, öğrenmek istedikleriniz, sormak istediklerinizi Donanım bilgileriniz ile birlikte konu açarak sorabilirsiniz veya google'da araştırabilirsiniz. Eminim herkes yardımcı olmak isteyecektir.

Merak ettiklerinizi, öğrenmek istedikleriniz, sormak istediklerinizi Donanım bilgileriniz ile birlikte konu açarak sorabilirsiniz veya google'da araştırabilirsiniz. Eminim herkes yardımcı olmak isteyecektir.

Valla artık nette aramaktan forum forum gezmekten sıkıldım direk muhattap arıyorum kasayı açacak bak dostum şuradaki sorun şu buradaki parça hızlandırır ama bu anakarta bu parça gerekli değilmiş vs gibi bilgiler almak istiyorum yada eklenecek parça vs varsa bilgi alıcam çözümü aradım bulamadım arık direk muhhattap arıyorum ilgine teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…