Herkese selam, ben İstanbul'un Bağcılar ilçesinde oturuyorum. Bu aralar bisiklet alma hevesi girdi aklıma daha önceden de istiyordum bir türlü alamamışım. Şimdi almak istiyorum, metro yardımıyla büyük parklara gidip sürmeyi düşünüyorum. Ancak kalabalık bir ilçede oturduğum için bisiklet almamda bir sorun olur mu?
Hocam büyükşehirlerde şehir içinde bisiklet kullanmak işkence. Ben burada bisiklet yolunda bile doğru düzgün süremiyorum insanlar yüzünden. Bisiklet yolunda yürüyenlermi dersin, yolların dandikliğimi dersin ne ararsan var.
Herkese selam, ben İstanbul'un Bağcılar ilçesinde oturuyorum. Bu aralar bisiklet alma hevesi girdi aklıma daha önceden de istiyordum bir türlü alamamışım. Şimdi almak istiyorum, metro yardımıyla büyük parklara gidip sürmeyi düşünüyorum. Ancak kalabalık bir ilçede oturduğum için bisiklet almamda bir sorun olur mu?
Hocam büyükşehirlerde şehir içinde bisiklet kullanmak işkence. Ben burada bisiklet yolunda bile doğru düzgün süremiyorum insanlar yüzünden. Bisiklet yolunda yürüyenler mi dersin, yolların dandikliğimi dersin ne ararsan var.
Ama bilemiyorum hocam sonra aldığıma pişman olsam çok kötü olur. Elektrikli scooter almak istiyordum ama fiyatları pahalı olduğu için yönelemedim bile. Şu hayatta sürüşünde verdiği zevki hiçbir şey vermiyor.
Ben profesyonel olarak sürüyorum hem de alım satım yapıyorum. E mtb aldım kendime 30 k ya çok sevdim gittim şimdi 100k TL'lik profesyonel aldım kendime bağcılarda oturuyorum ve İstanbul'da bana göre en iyi ulaşım aracı elektrikli bisiklet ama ucuz olanlarından değil bataryası kullanıldığında 70-80km gidenler ben elektiriği sadece bayırlarda açıyorum en fazla 75 km yol yaptım bataryanın yarısını bile harcamadım gidecek yer bulsam buradan basarım pedala 150km kadar giderim. Sadece bisikleti çaldırma.
Ama bilemiyorum hocam sonra aldığıma pişman olsam çok kötü olur. Elektrikli scooter almak istiyordum ama fiyatları pahalı olduğu için yönelemedim bile. Şu hayatta sürüşünde verdiği zevki hiçbir şey vermiyor.
Bisiklet kadar eğlenceli bir şey yok bence(format atmak dışında). 5 yaşımdan beri sürerim bilmem kaç kere düşüp bir tarafımı yaralamışımdır ancak sürmeye devam ettim. Eğer çok para gitmesin diyosanız ikinci el bir şey bakabilirsiniz.
Bisiklet kadar eğlenceli bir şey yok bence(format atmak dışında). 5 yaşımdan beri sürerim bilmem kaç kere düşüp bir tarafımı yaralamışımdır ancak sürmeye devam ettim. Eğer çok para gitmesin diyosanız ikinci el bir şey bakabilirsiniz.
Hocam genelde sahil gibi yerlere gittiğimde elektrikli scooter de kiralıyorum. Onların sürüşü de aynı şekilde aşırı derecede zevk veriyor ama tek sorunu sadece bulunduğum bölgenin sahil kenarlarında olması.