İstanbul'da deprem oldu

Mezuna kalmayacaksanız eğer az kalmış. Eylül'de geçersiniz. Valla deprem riski az olan bir yerde üniversite okumak mantıklı. Hatta orada üni sonrası iş bulup hayat kurmak çok mantıklı.

Hocam camiler gece kapatılıyor genelde içeri tinerciler falan girmesin diye. Dernek olabilir ama hepsi yapmıyordur muhtemelen, araştırmam lazım. Bir de Powerbank alıcam artık iyi kötü bir tane. Dışarıdayken şarj bitecek çünkü.
Hocam okul açık bu arada içerisi de açık az önce baktım. Bizim burada böyle. Siz hangi ilçedesiniz?

Camiler ve spor salonlarında insanlar kalıyor tinerciler falan çok uğramaz oraya. Siz yine de bakın oralara. Powerbank da iyi olur kesinlikle.

Hocam okul açık bu arada içerisi de açık az önce baktım. Bizim burada böyle. Siz hangi ilçedesiniz?

Camiler ve spor salonlarında insanlar kalıyor tinerciler falan çok uğramaz oraya. Siz yine de bakın oralara. Powerbank da iyi olur kesinlikle.
Maltepe tarafındayım hocam. Nispeten de olsa uzak olduğum için burada hiç öyle hareketlilik yok.

İşin bir de kötü yanı, babam işi gereği uzakta. Evde sadece annem var. Dışarı çıkıp kalırsam bu sefer de annem korkacak ve tedirgin olacak. Zaten deprem haricinde de tek kalmaya korkan birisi. Ne yapıyım ben bilmiyorum ki.

Maltepe tarafındayım hocam. Nispeten de olsa uzak olduğum için burada hiç öyle hareketlilik yok.

İşin bir de kötü yanı, babam işi gereği uzakta. Evde sadece annem var. Dışarı çıkıp kalırsam bu sefer de annem korkacak ve tedirgin olacak. Zaten deprem haricinde de tek kalmaya korkan birisi. Ne yapıyım ben bilmiyorum ki.
Sadece anneniz varsa onla beraber çıkın hocam bi şekilde ikna edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı