İstanbul'da deprem oldu

3.9 u hissetmedim ama 6.2 lik depremi 7 gibi hissettim yeryuzune yakın olmus sanırım bende sahile yakinim 1 saat falan var aramizda.

Burada ne yapmam gerekiyor bana hicbir bildirim gelmedi.

Tamam actım umarim bildirim gelir. 2 saniye olsa deprem de hayat kurtarır. Android için konum ayarlarından açabiliyorsunuz.

Eki Görüntüle 2476155

Tamam açtım umarim bildirim gelir. 2 saniye olsa deprem de hayat kurtarır. Android için konum ayarlarından açabiliyorsunuz.

Uygulamanın adı nedir 6.2 büyüklüğündeki depremde çok sallandık en azından uygulamadan haber almak istiyorum cihazım iPhone 14 Pro buna ne yükleyebilirim?

Uygulamanın adı nedir 6.2 büyüklüğündeki depremde çok sallandık en azından uygulamadan haber almak istiyorum cihazım iPhone 14 Pro buna ne yükleyebilirim?
Uygulama değil androidin kendi şeyi. Ayarlardan açtım. Iphone için deprem aği uygulaması var ona bakabilirsiniz. Ben onu kullanmayi bilmediğim için sadece yüklü duruyor ama uygulamanın kendi uyarı sistemi var. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…