İstanbul'da deprem oldu

Milyon dolarlık operatör şirketleri yine her zaman ki.

Ben de Muğla'da oturuyorum. Neredeyse tüm akrabalarım İstanbul'da yaşıyor, hepsini aramaya çalışıyoruz. Zamanında tüm Türkiye'ye yaylı sistem gelseydi böyle şeyler yaşanmazdı ayrı olarak mütahitlerinde yaptığı evlerde de çok sıkıntı oluşuyor. İstanbul 6.2 büyüklüğünde bir depremden bir tane bile bina yıkılmadan kurtulamaz diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem hükümet hem belediye sınıfta kaldı. Normalde 7'nin üstünde bekleniyor deprem fakat 6.2'de bile bu kadar karmaşa oluyorsa vah halimize.

Hiçbir operatör çekmiyor, alıştığımız saçma işlerden biri. Şu an ben dışarıdayım, sakinleşince girdim foruma, herkese geçmiş olsun.
Her yıl 500+ liradan tarife yeniletmek isterler ama. Ödediğimiz paralar kuruşu kuruşuna haram olsun.

Hiçbir operatör çekmiyor, alıştığımız saçma işlerden biri. Şu an ben dışarıdayım, sakinleşince girdim foruma, herkese geçmiş olsun.

Hocam durum kötü mü? Yani Kahramanmaraş depremi gibi yıkılmış bina falan var mı? Bir de artçı sarsıntı oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…