İstanbul'da deprem oldu

6.2'likten sonra 4 tane daha olmuş. Ondan önce de 3.9'luk bir deprem olmuş ondan yarım saat sonra 6.2'lik gelmiş. Iyiye işaret değil hiç bunlar. Maraş depremi gibi bir şey yaşanmaz umarım. Bekleniyor böyle bir deprem diye biliyorum.

Bu uygulamayı indirin arkadaşlar deprem olunca telefon kapalı da olsa ekranda çıkıyor ve alarm ötüyor. 3.5'lik de deprem olsa evden çıkın birkaç saatliğine.

Hem hükümet hem belediye sınıfta kaldı. Normalde 7'nin üstünde bekleniyor deprem fakat 6.2'de bile bu kadar karmaşa oluyorsa vah halimize.

Reis 7 ve üzeri olsa İstanbul gibi bir yer naneyi yerdi. Burada doğudaki deprem olalı 2 yıldan fazla oldu ama hala ortalık depremin etkisinde, üstelik bu bölge öyle çok büyük şehirlerden oluşmuyor. Hepsini toplasan 1 İstanbul eder mi emin değilim.

Geçmiş olsun herkese. Normalde böyle durumlarda her yerde deprem deprem diye paylaşılırdı ama instagram sayfamı yenilediğimde hiç görmedim. Şimdi gördüm.

6 şiddetinin bir fragman olduğunu varsayarsak kimsenin sağlığı güvende değil. Herkese tekrardan geçmiş olsun.

Hocam doğru fakat yine de alınan bir tedbir göremiyorum ben. Bize tedbir almak düşer.

Galiba Tekirdağ'dan İzmir'e kadar hissedilen deprem olmuş. Herkese geçmiş olsun. Hatay depreminden ders de çıkartılmamış. İlk 10 dakika boyunca en büyük üç hatlar olan Turkcell, Türk Telekom, Vodafone hiçbiri çekmedi. Yıkıcı deprem olmamasına rağmen hiçbir hat çekmediyse, bir de yıkıcı deprem olduğunu düşünün. Yardım çağrıları yerine ulaşamayacak, millet yakınlarına ulaşamayacak. Yazık gerçekten. Ne denebilir?

Sonradan gelen bir düzenleme: Yorum yaparken bir daha deprem olmuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…