KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.024 Çözümler 11 19 Şubat 2024 #1 Ümraniye'de yaşıyorum, İstanbul'da gözümü no tocuh lazer olacak şekilde en iyi nerede çizdirebilirim? Ben dünya göz hastanesini düşünüyorum, sizce nerede çizdirmeliyim? Deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.
Ümraniye'de yaşıyorum, İstanbul'da gözümü no tocuh lazer olacak şekilde en iyi nerede çizdirebilirim? Ben dünya göz hastanesini düşünüyorum, sizce nerede çizdirmeliyim? Deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.
SenpaiKangal Picopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 614 19 Şubat 2024 #2 Hocam aynı yerde yaşıyoruz bilgi edindin mi benim yaşım 18 polislik için istiyorum maksimum 1 sene daha bekleyebilirim 19 gibi olmak istiyorum
Hocam aynı yerde yaşıyoruz bilgi edindin mi benim yaşım 18 polislik için istiyorum maksimum 1 sene daha bekleyebilirim 19 gibi olmak istiyorum
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.024 Çözümler 11 22 Şubat 2024 #3 SenpaiKangal dedi: Hocam aynı yerde yaşıyoruz bilgi edindin mi benim yaşım 18 polislik için istiyorum maksimum 1 sene daha bekleyebilirim 19 gibi olmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam veni vidi Ataşehir şubesinde olmayı düşünüyorum, 25.700 lira fiyat çektiler, herhangi bir araştırma yapmadım daha.
SenpaiKangal dedi: Hocam aynı yerde yaşıyoruz bilgi edindin mi benim yaşım 18 polislik için istiyorum maksimum 1 sene daha bekleyebilirim 19 gibi olmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam veni vidi Ataşehir şubesinde olmayı düşünüyorum, 25.700 lira fiyat çektiler, herhangi bir araştırma yapmadım daha.