İstanbul'da G203 tamiri nerede yapılır?

Bütçe
350

prster

Centipat
Daha fazla  
G203 var bir tane arızalandı, takılı iken ışıkları çoğunlukla sorunsuz çalışıyor ama mouse kullanılmıyor, imleç tık oynamıyor. Sensörden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çöpe atacağım aynısından bir tane daha alıp da şimdi 700 lira falan vermektense tamirini yapan bir yer var mı İstanbul Kadıköy, Sancaktepe ve çoğunlukla Sultanbeyli içi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diyelim tamir ettiremediniz, aynısından bir daha almayın. Bahsettiğiniz mouse kronik sorunlu zaten.

Aynı modeli ben de kullanıyorum. Tutuşu aşırı rahatsız, geri tuşu, tekerlek tuşu iki defa basıyor... Logitech markasını çok sevsem de olmamış bu mouse
Şu an ben acaba bunu kenara kaldırıp claw's marka mouse mu alsam diye düşünüyorum. Bir arkadaşım aldı, kullandım tutuşu olsun, rahatlığı olsun g203den çok daha iyi ve fiyatı 300 TL. Yaptıysanız bile 300 tl altında tutmayacağı için dediğimi düşünün isterseniz

Diyelim tamir ettiremediniz, aynısından bir daha almayın. Bahsettiğiniz mouse kronik sorunlu zaten.
Kesinlikle haklısın ama tek rahat edebildiğim Mouse

Aynı modeli ben de kullanıyorum. Tutuşu aşırı rahatsız, geri tuşu, tekerlek tuşu iki defa basıyor... Logitech markasını çok sevsem de olmamış bu mouse
Şu an ben acaba bunu kenara kaldırıp claw's marka mouse mu alsam diye düşünüyorum. Bir arkadaşım aldı, kullandım tutuşu olsun, rahatlığı olsun g203den çok daha iyi ve fiyatı 300 TL. Yaptıysanız bile 300 tl altında tutmayacağı için dediğimi düşünün isterseniz
Güzel bir öneriydi. Dikkate alacağım!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı