abdussametkaratas Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #1 Avrupa yakasında bulunuyorum, içerisinde bilgisayar bulunan kütüphane var mı?
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 14 Ağustos 2023 #2 Anadolu yakasında ümraniye kaymakamlığının karşısında var randevu almanız gerekli interneti 1000 Mbit diye biliyorum.
Anadolu yakasında ümraniye kaymakamlığının karşısında var randevu almanız gerekli interneti 1000 Mbit diye biliyorum.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #3 abdussametkaratas dedi: Avrupa yakasında bulunuyorum, içerisinde bilgisayar bulunan kütüphane var mı? Genişletmek için tıkla... Büyükçekmece/Tepecik, Nejat Uygur Eğitim ve Kültür Merkezi'nin kütüphanesinde bilgisayar var.
abdussametkaratas dedi: Avrupa yakasında bulunuyorum, içerisinde bilgisayar bulunan kütüphane var mı? Genişletmek için tıkla... Büyükçekmece/Tepecik, Nejat Uygur Eğitim ve Kültür Merkezi'nin kütüphanesinde bilgisayar var.
MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #4 Şişli'de, Şişli Atatürk Ortaokulu'nun önündeki kütüphanede bilgisayarlar halka açıktı ve girmek için sadece kimlik gerekiyordu. Ama ben kullanmayalı 6-7 sene oldu o yüzden sormanız lazım.
Şişli'de, Şişli Atatürk Ortaokulu'nun önündeki kütüphanede bilgisayarlar halka açıktı ve girmek için sadece kimlik gerekiyordu. Ama ben kullanmayalı 6-7 sene oldu o yüzden sormanız lazım.