Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 23:11 #51 4.2 büyüklüğünde artçı olmuş.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.850 Makaleler 18 Çözümler 452 Yer Valisiz Vilayet! Pazartesi 23:11 #52 Deprem üssüne yakın bir ilçede, Bandırma'da oturuyorum. Hakikaten fena sallandık, ikincisi özellikle çok korkuttu. Hisseden herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, can kaybı olmamasını temenni ediyorum.
Deprem üssüne yakın bir ilçede, Bandırma'da oturuyorum. Hakikaten fena sallandık, ikincisi özellikle çok korkuttu. Hisseden herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, can kaybı olmamasını temenni ediyorum.
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.352 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 23:12 #53 Allah korusun İstanbul gibi bir büyükşehirde devasa bir deprem olsa oradaki milyonlar ne yapacak? Bu işin sonu pek iyi bir yere çıkmıyor.
Allah korusun İstanbul gibi bir büyükşehirde devasa bir deprem olsa oradaki milyonlar ne yapacak? Bu işin sonu pek iyi bir yere çıkmıyor.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.385 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 23:12 #54 Damon Salvatore dedi: Bana 10 saniye önce geldi aynı uygulamadan. Genişletmek için tıkla... Deprem bölgesinden uzaksanız bu süre artıyor diye biliyorum.
Damon Salvatore dedi: Bana 10 saniye önce geldi aynı uygulamadan. Genişletmek için tıkla... Deprem bölgesinden uzaksanız bu süre artıyor diye biliyorum.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.594 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 23:14 #55 Mert Can Urcan dedi: Sanırım, başlamasıyla devam etmesi 10 saniye süren bir deprem oldu. Düzeltiyorum henüz bitemedi. Hala sallanıyor. 25 saniye. Genişletmek için tıkla... LoL oynarken yakalanmam kötü oldu. Feci sallandık ve uzun sürdü artçısıyla birlikte.
Mert Can Urcan dedi: Sanırım, başlamasıyla devam etmesi 10 saniye süren bir deprem oldu. Düzeltiyorum henüz bitemedi. Hala sallanıyor. 25 saniye. Genişletmek için tıkla... LoL oynarken yakalanmam kötü oldu. Feci sallandık ve uzun sürdü artçısıyla birlikte.
8 815867 Decapat İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 3.394 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 23:14 #56 Şener Üşümezsoy daha büyük deprem olmaz diyor. Bir zahmet olmasın.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.282 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye Pazartesi 23:14 #57 Emma Stone dedi: Şu Google bildirimini bir ben alamıyorum sanırım. Genişletmek için tıkla... Benim de telefonuma gelmedi, sadece tablete geldi. İlk kez bildirim aldım buna da şükür.
Emma Stone dedi: Şu Google bildirimini bir ben alamıyorum sanırım. Genişletmek için tıkla... Benim de telefonuma gelmedi, sadece tablete geldi. İlk kez bildirim aldım buna da şükür.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.850 Makaleler 18 Çözümler 452 Yer Valisiz Vilayet! Pazartesi 23:15 #58 Fıratt10 dedi: 4.2 büyüklüğünde artçı olmuş. Genişletmek için tıkla... Artçı da az değilmiş hocam, ikincisi dediğim gibi bayağı salladı.
Fıratt10 dedi: 4.2 büyüklüğünde artçı olmuş. Genişletmek için tıkla... Artçı da az değilmiş hocam, ikincisi dediğim gibi bayağı salladı.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.483 Makaleler 2 Çözümler 1.590 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 23:17 #59 Ya fay hattındaki stresi azaltan bir durum, ya da çok büyük bir depremin habercisi şu son depremler. Umarım ilkidir, geçmiş olsun herkese.
Ya fay hattındaki stresi azaltan bir durum, ya da çok büyük bir depremin habercisi şu son depremler. Umarım ilkidir, geçmiş olsun herkese.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 23:19 #60 Yıkılan binalar var… Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yıkılan binalar var… Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et