İstanbul'da hissedilen bir deprem oldu

Sabahtan beri canım sıkkındı, çalışıyordum, şimdi de esnemekten kendimi alamıyorum.

Dalga tipi farklı geldi bu depremin.

Muhtemelen önceki depremden hasar almış veya bir şekilde zayıflamış 5+ katlı binalar etkilenmiş diye düşünüyorum.

Ben anlamıyorum bu Balıkesir ne gariptir kaç aydır durmadan sallanıyor ve hiç de küçük depremler değil bunlar. Naci Görür'ün yorumu olmuyor Balıkesir için Şener Üşümezsoy her daha büyüğü olmayacak dedikçe bir yenisi oluyor. Çıkmış CNN'e ne dediğini ben anlamıyorum Kilis'e falan anlatıyor.

6.1, şehire gittim hafif eski ve güvensiz sayılabilecek bir bina vardı o gitmiş, 2 3 tane daha yıkılmış gördüm ama elektrik yok şehirde şuan, kırsaldaki durumu bilmiyorum ama iyi değil. Sındırgı bitmiştir ama, zaten göç veriyordu son depremden beri artık kimse kalmaz burada.

Daha büyük olmaz derken 7+ kast ediyor. Naci Görür'de o ilk 6.1'lik deprem olduğunda daha büyüğü olmaz demişti.

İçler acısı bir durum gerçekten. Her depremde konutların sağlamlığı hakkında eleştiriler ve yaptırımlar konuşuluyor fakat herhangi bir ilerleme olmuyor. Ki daha bunun büyük İstanbul depremi var.

Olan dişini tırnağına takarak aldığı eviyle birlikte yıkılan gariban halka oluyor.

Kahramanmaraş depremini yaşamış birisi olarak herkese geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…