Merhaba İstanbul Kartal'da oturuyorum. 8 indirme alıyorum şöyle laptopumu alıp gidip oyunlarımı indirebileceğim iyi interneti olan bir mekan kafe falan var mı önerebileceğiniz?
Üniversiteler. Muhtemelen halka açık kütüphanelerde de iyi internet vardır. Becerebilirseniz devlet kurumlarında da genelde 50-100 Mbps internet oluyor.
Merhaba İstanbul Kartal'da oturuyorum. 8 indirme alıyorum şöyle laptopumu alıp gidip oyunlarımı indirebileceğim iyi interneti olan bir mekan kafe falan var mı önerebileceğiniz?
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!
TT sabit internet ile CAT 5 kablo ile modeme bağlanıp 10 MS ping, 10 Mb download 0.70 Mb upload internet kullanıyorum. Türk Telekom 4.5G'de aynı odadaki aynı sandalyede Speedtest'te 35 MS ping 120 Mb Download hız aldım
Operatör: Turkcell Sonuç: İndirme: 221 Mbps Yükleme: 22 Mbps Siz de paylaşabilirsiniz. Bu sayede farklı bölge veya farklı operatörlerde sağlanan hızlar konusunda bilgi sahibi olmuş oluruz. :) Eski test: