İstanbul'da K95'e sahip olan internet kafe var mı?

Emre5959

Megapat
Makaleler
1
Yer
istanbul
Daha fazla  
Merhaba, biliyorum biraz garip geliyor 😂
Sorum şu, cherry mx Brown switche sahip klavye sayısı Türkiye'de çok az. Yazı yazmak için Brown switch daha çok öneriliyor. O yüzden deneyip net olarak karar verdikten sonra satın almayı düşünüyorum.
İstanbul'da Kadıköy-Beşiktaş gibi yerlere yakın olursa benim için daha iyi olur.
Adeks, Dark Passage, Zoccos internet kafelerine gittim buralarda yok.
Eğer brown switche sahip hatta mümkünse K95 brown switche sahip bir internet kafeye gittiyseniz harika olur benim için 😂

Biz eve alamiyoruz da insanlar gitsin elalem kullansin diye mi alacak ?
Oranın mantığı biraz farklı. Firmalar bazen 1 2 tane deneme ürünü bırakıyor. Sırf gelenler kullanıp sonrasında satın alma isteği uyandırsın diye. Normal şartlarda internet kafe sahibinin alabileceği fiyata sahip bir ürün değil :D

Ben bu hafta aldım K95 MX Speed istemiştim yanlışlıkla Brown yolladılar. Açtığımda görmüştüm birazcık bakma fırsatım oldu. Geri yolladım, Speed dün elime geçti. Brown Speed'e göre biraz daha sesli ve bir şey yazmak için daha çok elverişli. Ama Speed oyunlarda daha hızlı, direk iletiyor. Alışmak zor değil onda da kolayca yazabiliyorum. Mekaniğin sessiz olması beni daha çok etkilediği için Speed'le değiştirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı