alberttt Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 234 Çözümler 2 6 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar merhaba. Biliyorum bugün Kurban Bayramı'nın ilk günü ama bana böyle bir poşet lazım, evde valizim yok. Sizce böyle büyük ve dayanıklı bir poşeti nereden bulabilirim?
Arkadaşlar merhaba. Biliyorum bugün Kurban Bayramı'nın ilk günü ama bana böyle bir poşet lazım, evde valizim yok. Sizce böyle büyük ve dayanıklı bir poşeti nereden bulabilirim?
L Levair Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 622 Çözümler 4 6 Haziran 2025 #2 alberttt dedi: Arkadaşlar merhaba. Biliyorum bugün Kurban Bayramı'nın ilk günü ama bana böyle bir poşet lazım, evde valizim yok. Sizce böyle büyük ve dayanıklı bir poşeti nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Penti, Eve, Gratis, Defacto, Lc Waikiki gibi yerlerin büyük poşetleri var ancak onlar sanırım bayramda kapalı .
alberttt dedi: Arkadaşlar merhaba. Biliyorum bugün Kurban Bayramı'nın ilk günü ama bana böyle bir poşet lazım, evde valizim yok. Sizce böyle büyük ve dayanıklı bir poşeti nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Penti, Eve, Gratis, Defacto, Lc Waikiki gibi yerlerin büyük poşetleri var ancak onlar sanırım bayramda kapalı .
4giree Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 440 Çözümler 2 6 Haziran 2025 #3 alberttt dedi: Arkadaşlar merhaba. Biliyorum bugün Kurban Bayramı'nın ilk günü ama bana böyle bir poşet lazım, evde valizim yok. Sizce böyle büyük ve dayanıklı bir poşeti nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Kucağına alıp taşısan olmaz mı poşetle daha zor olur bence.
alberttt dedi: Arkadaşlar merhaba. Biliyorum bugün Kurban Bayramı'nın ilk günü ama bana böyle bir poşet lazım, evde valizim yok. Sizce böyle büyük ve dayanıklı bir poşeti nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Kucağına alıp taşısan olmaz mı poşetle daha zor olur bence.
alberttt Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 234 Çözümler 2 6 Haziran 2025 #4 4giree dedi: Kucağına alıp taşısan olmaz mı poşetle daha zor olur bence. Genişletmek için tıkla... Hocam hızlı trene binicem yarın sabah başka bir ile gitmek için ayrıca saç kurutma makinesi ile tost makinesi de koymam lazım.
4giree dedi: Kucağına alıp taşısan olmaz mı poşetle daha zor olur bence. Genişletmek için tıkla... Hocam hızlı trene binicem yarın sabah başka bir ile gitmek için ayrıca saç kurutma makinesi ile tost makinesi de koymam lazım.
4giree Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 440 Çözümler 2 6 Haziran 2025 #5 alberttt dedi: Hocam hızlı trene binicem yarın sabah başka bir ile gitmek için ayrıca saç kurutma makinesi ile tost makinesi de koymam lazım. Genişletmek için tıkla... Nalbur gibi bir yerden torba alabilirsin.
alberttt dedi: Hocam hızlı trene binicem yarın sabah başka bir ile gitmek için ayrıca saç kurutma makinesi ile tost makinesi de koymam lazım. Genişletmek için tıkla... Nalbur gibi bir yerden torba alabilirsin.
alberttt Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 234 Çözümler 2 6 Haziran 2025 #6 4giree dedi: Nalbur gibi bir yerden torba alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Öğleden sonra bakacağım hocam şu aj kapalı bu arada karşı komşu bana çok büyük siyah çöp poşeti ile, büyük bir poşet verdi, şimdi onları deniyorum. alberttt dedi: Öğleden sonra bakacağım hocam şu aj kapalı bu arada karşı komşu bana çok büyük siyah çöp poşeti ile, büyük bir poşet verdi, şimdi onları deniyorum. Genişletmek için tıkla... Bunlar keşke kargoya verseymişim, metroya kadar bile götüremedim ağırlıklarından dolayı, taksi tuttum. Son düzenleme: 7 Haziran 2025
4giree dedi: Nalbur gibi bir yerden torba alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Öğleden sonra bakacağım hocam şu aj kapalı bu arada karşı komşu bana çok büyük siyah çöp poşeti ile, büyük bir poşet verdi, şimdi onları deniyorum. alberttt dedi: Öğleden sonra bakacağım hocam şu aj kapalı bu arada karşı komşu bana çok büyük siyah çöp poşeti ile, büyük bir poşet verdi, şimdi onları deniyorum. Genişletmek için tıkla... Bunlar keşke kargoya verseymişim, metroya kadar bile götüremedim ağırlıklarından dolayı, taksi tuttum.