İstanbul'da model roket fırlatma deneyleri yapılabilecek boş araziler var mı?

Fsm12

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, arkadaşım ile yeni bir projeye başladık ve beraber bir roket yapmaya başladık ama bu roket deneylerini yapabileceğimiz boş araziye ihtiyacimiz var. İstanbul'da Anadolu yakasina boş arazi biliyor musunuz? Umraniye'de yaşıyoruz. Yakın bildiginiz bir yer var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boş arazi var mı bilmiyorum da köylüler "Teröristler roket atıyor, bomba yapıyor" diye hemen Jandarma'ya ihbar ederler. Önceden resmi makamlardan izin almak gerekebilir.

Boş arazi var mı bilmiyorum da köylüler "Teröristler roket atıyor, bomba yapıyor" diye hemen Jandarma'ya ihbar ederler. Önceden resmi makamlardan izin almak gerekebilir.
Böyle birşey yaşanırsa harbi çok gülerim düşünmedimde değil zaten bu konuda haklısın 😂

İstanbul için ormanlık alanlar harici yer bilmiyorum ormanda yapmak çok zor. Bazı sınırlı boş yerler var ama sanırım oralarda eğliyet için kullanılıyor. İmkanınız varsa il dışına çıkın İç Anadolu'da test yapılacak çok yer var. Mesela.

Konya karapınar çölü.

Konya emirgazi çevresi.

Aksaray çevresi.

Tuz gölü Konya-Aksaray tarafı.

Buralar dümdüz yerler ve neredeyse tüm İç Anadolu testler için aşırı uygun.

İstanbul'da ormanlık araziler dışında çok az olan tarlalarda yapabilirsiniz sanırım ama oralarda özel mülk.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı