Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.797 Makaleler 13 Çözümler 16 16 Nisan 2023 #21 cirkinordekyavrusu dedi: Ne geçti eline. Genişletmek için tıkla... Sana bir şey derdimde ortam müsait değil.
cirkinordekyavrusu dedi: Ne geçti eline. Genişletmek için tıkla... Sana bir şey derdimde ortam müsait değil.
HeyGoogle Centipat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 343 Çözümler 1 Yer Ellhofen Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #22 Attacksaw dedi: Merhaba arkadaşlar, pazar günü Beşiktaş'a geleceğim. Otel ayarladım kendime, 6 gece konaklayacağım. Çok uzak almayacak, şuralara git dediğiniz yerler var mı? Genişletmek için tıkla... Ayasofyaya gidersen güzel olur. Ayasofya'nın yanında 30 TL ödeyerek yerebatan sarnıcınasa gidebilirsin.
Attacksaw dedi: Merhaba arkadaşlar, pazar günü Beşiktaş'a geleceğim. Otel ayarladım kendime, 6 gece konaklayacağım. Çok uzak almayacak, şuralara git dediğiniz yerler var mı? Genişletmek için tıkla... Ayasofyaya gidersen güzel olur. Ayasofya'nın yanında 30 TL ödeyerek yerebatan sarnıcınasa gidebilirsin.
C cirkinordekyavrusu Centipat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 436 16 Nisan 2023 #23 Attacksaw dedi: Sana bir şey derdimde ortam müsait değil. Genişletmek için tıkla... Dostum ben gerçekten merak ettiğmden sormuştum. İnsanlar niye geziyor anlam veremiyorum o yüzden sordum.
Attacksaw dedi: Sana bir şey derdimde ortam müsait değil. Genişletmek için tıkla... Dostum ben gerçekten merak ettiğmden sormuştum. İnsanlar niye geziyor anlam veremiyorum o yüzden sordum.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.797 Makaleler 13 Çözümler 16 16 Nisan 2023 #24 cirkinordekyavrusu dedi: Dostum ben gerçekten merak ettiğmden sormuştum. İnsanlar niye geziyor anlam veremiyorum o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Dene sende bir kere hoşuna gider.
cirkinordekyavrusu dedi: Dostum ben gerçekten merak ettiğmden sormuştum. İnsanlar niye geziyor anlam veremiyorum o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Dene sende bir kere hoşuna gider.