İstanbul’da nerede rahat bir şekilde özel görüşme yapılabilir?

urktdbyme

Kilopat
Haftanın birkaç günü yabancılarla gerçekleştirdiğim İngilizce online görüşmeler oluyor ve ev ortamım bu iş için oldukça sorunlu. Bana dışarıda kendi özel alanı bulunan ve dışarıdan ses almayacak kiralayabileceğim bir şey bulmamda yardım ederseniz çok sevinirim. Veya amacıma uygun başka bir ürün de olabilir. Umarım size istediğim şeyi anlatabilmişimdir.

1 - Arkadaki sesler sizi rahatsız mı ediyor ?
2 - Arkadan gelen sesler, Karşıdaki kişiyi mi etkiliyor sizi mi ?

Bunlara göre çözüm önere bilirim.

1 - Arkadaki sesler sizi rahatsız mı ediyor ?
2 - Arkadan gelen sesler, Karşıdaki kişiyi mi etkiliyor sizi mi ?

Bunlara göre çözüm önere bilirim.
Arkadan gelen sesler veya gelebilecek olan sesler beni geriyor ve işime odaklanmamı engelliyor. Kısacası bahsettiğiniz iki sorum da mevcut. Özellikle Türkçe konuşulmayan bir ortam olması lazım, Türkçe hiçbir ses karşı tarafa gitmemeli.

Hocam dediğim şey bir tık garip olacak fakat, Dini yerleri kullana bilirsiniz mesela camii, Ezan saatlerini hesaba katar iseniz problem yaşamazsınız diye düşünüyorum.

haramla uğraşırken camiileri kullanmaya vicdanım el vermez
, Üstteki arkadaşın dediği gibi otel tutun ya da bir arkadaşınızın evine falan gidin(izin verirse tabii yapacağınız şeye). Aklıma başka bir yer gelmiyor yapacağınız işe uygun (ne olduğunu da bilmiyorum gerçi ama pek güzel bir şey gibi durmuyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…