AClassicAvgeek Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #1 İstanbul'da yaşıyorum. 8. sınıfım. Okullar yarın tatil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2025
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.086 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #2 AClassicAvgeek dedi: İstanbul'da yaşıyorum. 8. sınıfım. Okullar yarın tatil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bununla ilgili bir resmi açıklama yok.
AClassicAvgeek dedi: İstanbul'da yaşıyorum. 8. sınıfım. Okullar yarın tatil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bununla ilgili bir resmi açıklama yok.
Ayazzz24 Centipat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 168 4 Şubat 2025 #3 AClassicAvgeek dedi: İstanbul'da yaşıyorum. 8. sınıfım. Okullar yarın tatil mi? Genişletmek için tıkla... Neden tatil olacak ki bilmwdigimden soruyorum.
AClassicAvgeek dedi: İstanbul'da yaşıyorum. 8. sınıfım. Okullar yarın tatil mi? Genişletmek için tıkla... Neden tatil olacak ki bilmwdigimden soruyorum.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.208 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #4 Ayazzz24 dedi: Neden tatil olacak ki bilmwdigimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Kardan dolayı sanırım. Valiliğin twitter hesabına bakın orada paylaşılur böyle bir durumda.
Ayazzz24 dedi: Neden tatil olacak ki bilmwdigimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Kardan dolayı sanırım. Valiliğin twitter hesabına bakın orada paylaşılur böyle bir durumda.