AClassicAvgeek Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #1 İstanbul'da yaşıyorum. 8. sınıfım. Okullar yarın tatil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2025
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.834 Çözümler 616 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #2 AClassicAvgeek dedi: İstanbul'da yaşıyorum. 8. sınıfım. Okullar yarın tatil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bununla ilgili bir resmi açıklama yok.
AClassicAvgeek dedi: İstanbul'da yaşıyorum. 8. sınıfım. Okullar yarın tatil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bununla ilgili bir resmi açıklama yok.
Ayazzz24 Centipat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 179 4 Şubat 2025 #3 AClassicAvgeek dedi: İstanbul'da yaşıyorum. 8. sınıfım. Okullar yarın tatil mi? Genişletmek için tıkla... Neden tatil olacak ki bilmwdigimden soruyorum.
AClassicAvgeek dedi: İstanbul'da yaşıyorum. 8. sınıfım. Okullar yarın tatil mi? Genişletmek için tıkla... Neden tatil olacak ki bilmwdigimden soruyorum.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.231 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #4 Ayazzz24 dedi: Neden tatil olacak ki bilmwdigimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Kardan dolayı sanırım. Valiliğin twitter hesabına bakın orada paylaşılur böyle bir durumda.
Ayazzz24 dedi: Neden tatil olacak ki bilmwdigimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Kardan dolayı sanırım. Valiliğin twitter hesabına bakın orada paylaşılur böyle bir durumda.