kaan_demirel Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #11 298842 dedi: Hocam, ürünlere oradan bakıp internetten almanızı öneririm. Zira baktığınız kulaklık D&R mağazasında 1.600 TL, Trendyol da 1.200 Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler Liberte Sergen dedi: Geçen oradaydım bende hocam fakat stoklar çok hızlı bitiyor, müşteri hizmetlerine sorun derim. Genişletmek için tıkla... Peki mediamarkt'ta fiyatı nasıl? İnternette satışı olmadığından bilemiyorum da. Liberte Sergen dedi: Geçen oradaydım bende hocam fakat stoklar çok hızlı bitiyor, müşteri hizmetlerine sorun derim. Genişletmek için tıkla... Peki stoklar da yenileniyor mu?
298842 dedi: Hocam, ürünlere oradan bakıp internetten almanızı öneririm. Zira baktığınız kulaklık D&R mağazasında 1.600 TL, Trendyol da 1.200 Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler Liberte Sergen dedi: Geçen oradaydım bende hocam fakat stoklar çok hızlı bitiyor, müşteri hizmetlerine sorun derim. Genişletmek için tıkla... Peki mediamarkt'ta fiyatı nasıl? İnternette satışı olmadığından bilemiyorum da. Liberte Sergen dedi: Geçen oradaydım bende hocam fakat stoklar çok hızlı bitiyor, müşteri hizmetlerine sorun derim. Genişletmek için tıkla... Peki stoklar da yenileniyor mu?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2022 #12 kaan_demirel dedi: Tamamdır, teşekkürler Peki MediaMarkt'ta fiyatı nasıl? İnternette satışı olmadığından bilemiyorum da. Peki stoklar da yenileniyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet yenileniyor ama sorun yine de ve pahalı internete göre.
kaan_demirel dedi: Tamamdır, teşekkürler Peki MediaMarkt'ta fiyatı nasıl? İnternette satışı olmadığından bilemiyorum da. Peki stoklar da yenileniyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet yenileniyor ama sorun yine de ve pahalı internete göre.