İstanbul'da Xbox 360 için JTAG yapan yer var mı?

yigitgdkk

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. İstanbul Avrupa kısmında oturuyorum. Orijinal Xbox 360 konsolunu yazılımlamak istiyorum oyun indirmek için. Hala daha bu işlemi yapan dükkanlar var mıdır? Bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. İstanbul Avrupa kısmında oturuyorum. Orijinal Xbox 360 konsolunu yazılımlamak istiyorum oyun indirmek için. Hala daha bu işlemi yapan dükkanlar var mıdır? Bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
SHN Istanbul'a bir sorun. Bence kendiniz yapın yapabiliyorsanız.

Kendiniz yapabilirsiniz biraz lehim işlerine yatkınsanız.

Shn İstanbul'a bir sorun. Bence kendiniz yapın yapabiliyorsanız.

Yüksek ihtimal arkadaşın dediği konsolcuya götüreceğim evde lehim işini yapacak alet ve bilgisi olan kişi maalesef ki yok

Bir de JTAG yapıldığında kurulacak menü Aurora mı yoksa yapılan yere göre değişiyor mu?

Fsd3 ölü, bu saatten sonra sadece Aurora kurarlar herhalde.

Biraz da kutulu oyun biriktirme isteğimde var ama zaten ömrü bitmiş bir konsol için oyun alınır mı Bilmiyorum o yüzden yazılımlamak istiyorum zaten konsolu 2 3 ay kullanıp satacağım One serisine geçeceğim geriye uyumluluktan kullanmakta var sizce orijinalden mi devam etmeliyim yoksa düşünmeden JTAG yapmak mı?

Kırılmamışını satmak zor, zaten mağaza desteğini yazın kestiler. Kırdırın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…