İstanbul'da YKS çalışma arkadaşı arıyorum

676680

Centipat
Bu sene mezuna bırakacağım o yüzden tekrar dershaneye yazıldım (çalışma düzenimi oluşturuyor iyi kötü) ve boş vakitlerim de kütüphaneye gitmeyi düşünüyorum. Genelde dershanenin kütüphanesine gidiyordum fakat isteyen olursa şehirdeki kütüphanelere gidebiliriz. Netlerim çok iyi değil o yüzden netlerim yakın olduğu biri daha iyi olur. Alanım sayısal, şehir İstanbul. Buradan özel mesaj yazılmıyor o yüzden ulaşmak isteyen olursa Discord'uma yazabilir, adım: zenemre.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bizim Akademi ve Olimpiyat odaklı bir Discord sunucumuz var. Orada hayatsız inek arkadaşların olabilir. Bu sene YKS girecek ve girmiş olan bir sürü kişi de var.

Bizim Akademi ve Olimpiyat odaklı bir Discord sunucumuz var. Orada hayatsız inek arkadaşların olabilir. Bu sene YKS girecek ve girmiş olan bir sürü kişi de var.

O kadar hayatsız çalışan biri değilim ve netlerim de kötü, o ortama ben uymam. Bir de sanal değil de İstanbul da olan birileri varsa beraber buluşacağımız şekilde olabilir.

O kadar hayatsız çalışan biri değilim ve netlerim de kötü, o ortama ben uymam. Bir de sanal değil de İstanbul da olan birileri varsa beraber buluşacağımız şekilde olabilir.

Orada zaten çoğu kişi İstanbullu. Ben de İstanbul Üsküdar'da oturuyorum fakat 10. sınıfa geçtim bu sene hazırlık okuduğumdan. Bizim sunucuda ama 12'ye geçen de var.

İstanbul'un neresi tam olarak? ben Büyükçekmecedeyim bu taraftardan eğer ve hala kütüphane için gidiyorsan gelebilirim. Benim de YKS'ye 2 senem kaldı şu an 11.sınıfım sana uyarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…