pclazımaga Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 43 30 Mart 2025 #1 İstanbul karta para attım eksik attığımı görünce bir daha atayım dedim. 99-genel banka hatası diyor çözümü olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2025
İstanbul karta para attım eksik attığımı görünce bir daha atayım dedim. 99-genel banka hatası diyor çözümü olan var mı?
Mc.Scofield Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 201 Çözümler 1 30 Mart 2025 #2 pclazımaga dedi: İstanbul karta para attım eksik attığımı görünce bir daha atayım dedim. 99-genel banka hatası diyor çözümü olan var mı? Genişletmek için tıkla... Tavsiyem 153'ü arayıp sorunu bildirmeniz.
pclazımaga dedi: İstanbul karta para attım eksik attığımı görünce bir daha atayım dedim. 99-genel banka hatası diyor çözümü olan var mı? Genişletmek için tıkla... Tavsiyem 153'ü arayıp sorunu bildirmeniz.
8 804177 Decapat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 3.763 Çözümler 13 30 Mart 2025 #3 pclazımaga dedi: İstanbul karta para attım eksik attığımı görünce bir daha atayım dedim. 99-genel banka hatası diyor çözümü olan var mı? Genişletmek için tıkla... Bankayı arayıp bu sorunu anlatın, sistem hatası kodu bu. Hangi banka ile işlemi yaptınız bu arada?
pclazımaga dedi: İstanbul karta para attım eksik attığımı görünce bir daha atayım dedim. 99-genel banka hatası diyor çözümü olan var mı? Genişletmek için tıkla... Bankayı arayıp bu sorunu anlatın, sistem hatası kodu bu. Hangi banka ile işlemi yaptınız bu arada?
pclazımaga Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 43 1 Nisan 2025 #4 Çözüm olarak onaylı hesaba geçip İstanbulkart IBAN'ına parayı attım sorunu yaşayanlar deneyebilir.