Newke Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 407 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar telefonumda NFC var. Eskiden bu şekilde para yüklüyordum istanbulkartıma ama bugün niyeyse hata verdi. Aynı şekilde Papara'dan denedim orada da hata verdi. Nasıl düzelteceğim bunu iki tane bekleyen işlem var gözüküyor şu an.
Arkadaşlar telefonumda NFC var. Eskiden bu şekilde para yüklüyordum istanbulkartıma ama bugün niyeyse hata verdi. Aynı şekilde Papara'dan denedim orada da hata verdi. Nasıl düzelteceğim bunu iki tane bekleyen işlem var gözüküyor şu an.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.818 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 4 Mayıs 2022 #2 Ben Garanti Bankası'ndan yüklüyorum. Hata vermiyor. Oradan dene istersen. Artı 0 Eksi
KS KS Newke Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 407 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #3 dogan_orun dedi: Ben Garanti Bankası'ndan yüklüyorum. Hata vermiyor. Oradan dene istersen. Genişletmek için tıkla... Şuan bekliyen 2 tane işlem var onu yüklemek istiyorum ama yapamıyorum otobüse binince sanırsam talimat yükleniyor. Artı 0 Eksi
dogan_orun dedi: Ben Garanti Bankası'ndan yüklüyorum. Hata vermiyor. Oradan dene istersen. Genişletmek için tıkla... Şuan bekliyen 2 tane işlem var onu yüklemek istiyorum ama yapamıyorum otobüse binince sanırsam talimat yükleniyor.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.818 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 4 Mayıs 2022 #4 Newke dedi: Şu an bekliyen 2 tane işlem var onu yüklemek istiyorum ama yapamıyorum otobüse binince sanırsam talimat yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Otobüse binmeden duraklarda olan para yükleme yerinde de oluyor. İş yerindeki arkadaşım bahsetmişti. Bir dene istersen. Artı 0 Eksi
Newke dedi: Şu an bekliyen 2 tane işlem var onu yüklemek istiyorum ama yapamıyorum otobüse binince sanırsam talimat yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Otobüse binmeden duraklarda olan para yükleme yerinde de oluyor. İş yerindeki arkadaşım bahsetmişti. Bir dene istersen.