Vega_2x Femtopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #1 İstanbulkart başvurusu için güvenilir gözüken bir yer bulamadım, nereden yapabilirim? Pek anlamdım çok fazla sahte site var diye biliyorum. Orijinal sitenin bu olduğunu düşünüyorum. İstanbulkart Web İstanbulkart başvurusu, TL/abonman yükleme vb işlemlerini kolayca yapabilirsin! bireysel.istanbulkart.istanbul Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2025
İstanbulkart başvurusu için güvenilir gözüken bir yer bulamadım, nereden yapabilirim? Pek anlamdım çok fazla sahte site var diye biliyorum. Orijinal sitenin bu olduğunu düşünüyorum. İstanbulkart Web İstanbulkart başvurusu, TL/abonman yükleme vb işlemlerini kolayca yapabilirsin! bireysel.istanbulkart.istanbul
S Silhan Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 185 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #2 Evet oradan yapacaksınız.
F FındıkçıErdem Picopat Katılım 6 Ağustos 2025 Mesajlar 238 Yer Türkiye, İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri NVIDIA GeForce MX230, Intel Core i5-10210U, 8 GB RAM, 512 GB Depolama Alanı, 1366 x 768 Ekran. Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 4 Ekim 2025 #3 Gönderdiğiniz site üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca fiziksel olarak İstanbulkart başvurusu yapılmamaktadır.
Gönderdiğiniz site üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca fiziksel olarak İstanbulkart başvurusu yapılmamaktadır.