LordHasan Hectopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 198 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #1 Merhaba. Halihazırda istabulkartım yok. Toplu taşımayı kullanacağım sadece mobilde dijital kartım tanımlı bu kartı QR ile kullanırken aktarmadan ve iadeden yararlanabiliyor muyum? Bilgisi olan var mı?
Merhaba. Halihazırda istabulkartım yok. Toplu taşımayı kullanacağım sadece mobilde dijital kartım tanımlı bu kartı QR ile kullanırken aktarmadan ve iadeden yararlanabiliyor muyum? Bilgisi olan var mı?
BoraAlaBora Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 217 5 Ağustos 2024 #2 Metrobüs ve Marmaray'da indikten sonra iade makinelarında bulunan QR kodu okuttuğunda iaden hesaba düşüyor
Metrobüs ve Marmaray'da indikten sonra iade makinelarında bulunan QR kodu okuttuğunda iaden hesaba düşüyor
LordHasan Hectopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 198 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #3 BoraAlaBora dedi: Metrobüs ve Marmaray'da indikten sonra iade makinelarında bulunan QR kodu okuttuğunda iaden hesaba düşüyor Genişletmek için tıkla... Hocam kesin demi? Olmuyor diye gördüm az önce bir arkadaşımdan gelirken kırmızı karttan getirmesini isteyecektim.
BoraAlaBora dedi: Metrobüs ve Marmaray'da indikten sonra iade makinelarında bulunan QR kodu okuttuğunda iaden hesaba düşüyor Genişletmek için tıkla... Hocam kesin demi? Olmuyor diye gördüm az önce bir arkadaşımdan gelirken kırmızı karttan getirmesini isteyecektim.
BoraAlaBora Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 217 5 Ağustos 2024 #4 LordHasan dedi: Hocam kesin değil mi? Olmuyor diye gördüm az önce bir arkadaşımdan gelirken kırmızı karttan getirmesini isteyecektim. Genişletmek için tıkla... Evet kesin kendimde kullanıyorum zaten. Normal otobüslerde böyle bir özellik yok ama metrobüs ve Marmaray'da var.
LordHasan dedi: Hocam kesin değil mi? Olmuyor diye gördüm az önce bir arkadaşımdan gelirken kırmızı karttan getirmesini isteyecektim. Genişletmek için tıkla... Evet kesin kendimde kullanıyorum zaten. Normal otobüslerde böyle bir özellik yok ama metrobüs ve Marmaray'da var.
LordHasan Hectopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 198 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #5 BoraAlaBora dedi: Evet kesin kendimde kullanıyorum zaten. Normal otobüslerde böyle bir özellik yok ama metrobüs ve Marmaray'da var. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler
BoraAlaBora dedi: Evet kesin kendimde kullanıyorum zaten. Normal otobüslerde böyle bir özellik yok ama metrobüs ve Marmaray'da var. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler