EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.239 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #1 Üstteki bakiyeyi nakite nasıl aktarabilirim? Nakite atabilirsem parayı kendi banka hesabıma çekebileceğim.
Üstteki bakiyeyi nakite nasıl aktarabilirim? Nakite atabilirsem parayı kendi banka hesabıma çekebileceğim.
Lientum Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.066 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #2 EdoMinato dedi: Üstteki bakiyeyi nakite nasıl aktarabilirim? Nakite atabilirsem parayı kendi banka hesabıma çekebileceğim. Eki Görüntüle 2446447 Genişletmek için tıkla...
EdoMinato dedi: Üstteki bakiyeyi nakite nasıl aktarabilirim? Nakite atabilirsem parayı kendi banka hesabıma çekebileceğim. Eki Görüntüle 2446447 Genişletmek için tıkla...
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.239 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #3 Lientum dedi: Eki Görüntüle 2446455 Genişletmek için tıkla... Bu şekilde ancak kartlar arası aktarım oluyor. Ben nakite atmaya çalışıyorum.
Lientum dedi: Eki Görüntüle 2446455 Genişletmek için tıkla... Bu şekilde ancak kartlar arası aktarım oluyor. Ben nakite atmaya çalışıyorum.
Lientum Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.066 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #4 EdoMinato dedi: Bu şekilde ancak kartlar arası aktarım oluyor. Ben nakite atmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam onun için galiba İbana aktarma olarak bir seçenek vardı.
EdoMinato dedi: Bu şekilde ancak kartlar arası aktarım oluyor. Ben nakite atmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam onun için galiba İbana aktarma olarak bir seçenek vardı.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.239 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #5 Lientum dedi: Hocam onun için galiba İbana aktarma olarak bir seçenek vardı. Genişletmek için tıkla... İbana aktarı seçince dijital hesap seçilemiyor, sadece nakit hesap seçiliyor. Bu yüzden parayı nakite atmam lazım hocam.
Lientum dedi: Hocam onun için galiba İbana aktarma olarak bir seçenek vardı. Genişletmek için tıkla... İbana aktarı seçince dijital hesap seçilemiyor, sadece nakit hesap seçiliyor. Bu yüzden parayı nakite atmam lazım hocam.