3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 4 Ocak 2023 #1 Sık sık İstanbul'a gittiğim için öğrenci kartı çıkarma gereyi duyuyorum. Ama Kocaeli'de okuduğım için okulum İstanbulkart sisteminde bulunmuyor. Rastgele İstanbul'dan bir Anadolu lisesi seçsem kartım gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2023
Sık sık İstanbul'a gittiğim için öğrenci kartı çıkarma gereyi duyuyorum. Ama Kocaeli'de okuduğım için okulum İstanbulkart sisteminde bulunmuyor. Rastgele İstanbul'dan bir Anadolu lisesi seçsem kartım gelir mi?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.490 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 4 Ocak 2023 #2 Alo 153 Çözüm Merkezine danışın. Başvuruda öğrenci belgesi gerekiyor olması lazım zaten. Orada yaptığınız şey ortaya çıkar ve ret yersiniz. Kural kitabını bilmem ama kitabı ben yazıyor olsam böyle bir şeye girişen kişiye doğru şekilde yaptığında bile kart vermezdim.
Alo 153 Çözüm Merkezine danışın. Başvuruda öğrenci belgesi gerekiyor olması lazım zaten. Orada yaptığınız şey ortaya çıkar ve ret yersiniz. Kural kitabını bilmem ama kitabı ben yazıyor olsam böyle bir şeye girişen kişiye doğru şekilde yaptığında bile kart vermezdim.