İstanbulkart oluşturma

falconn32

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bu sabah kartımda para olmadığını hatırladım mecbur kardeşimin kartıyla otobüse bindim ve şoför karta baktıktan sonra iptal edeceğini dedi. Söylediğimde inanmadı fakat karta el koymadı geri verdi sistem üzerinden iptal seçeneğine bastı. Muhtemelen iptal oldu fakat ceza durumu olur mu yeni kart çıkartacağım zaman? Bilen var mı?

Kardeşinin kartı öğrenci kartı veya özel kart ise iptal olması muhtemel. Kardeşinin fotoğrafı bulunuyor mu kartta.

Bulunuyor iptal etti herhalde İstanbulkart'ta kartı ekleyince bilgiler gözükmüyor içindeki miktar falan ceza olur mu acaba sınıftan arkadaşlar ceza olmaz dediler de yenisini çıkartabilirim veya bunu açtırtabilirim açılıyorsa.

Niye iptal ediyormuş soy adin ayni al kullan diye verdi deseydin şoföre.

Ya sorsa zaten öğrenci kimliğimi gösterirdim ama hemen iptal etti sonrasında verdi kartı.

Geçmiş olsun hocam kart bloke olmuştur yeni kart başvurusu yapması gerekiyor kardeşinin. Cezası olmaz herhalde öyle düşünüyorum.
Hocam fotoğraflı kartları kullanmayın yasak zaten.
Bu fiyat Ankara'nın olabilir il il değişiyor galiba İstanbul'u araştırın.

Geçmiş olsun hocam kart bloke olmuştur yeni kart başvurusu yapması gerekiyor kardeşinin. Cezası olmaz herhalde öyle düşünüyorum.
Hocam fotoğraflı kartları kullanmayın yasak zaten.
Bu fiyat Ankara'nın olabilir il il değişiyor galiba İstanbul'u araştırın.

Anladım eyvallah yapacak bir şey yok o zaman acaba İstanbulkart uygulamasından sipariş versem olur mu öylede söyleniyormuş da sadece kargo ücreti ödeyerek şu an kart bloke sanırsam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı