sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 16 Eylül 2021 #1 Eskiden kullandigim kartimi simdi universiteye gectigim için aktif etmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Eskiden kullandigim kartimi simdi universiteye gectigim için aktif etmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.179 16 Eylül 2021 #2 İstanbulkart bakiye yükleyen yerler yapıyor.
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 16 Eylül 2021 #3 Kastanbolu dedi: İstanbulkart bakiye yükleyen yerler yapıyor. Genişletmek için tıkla... Kesin bilgi olsun diye beyaz masayi aradim. Ayni bu sikinti yasayan kisiler 153 numarali İBB beyaz masayi arayip sistemde ogrencilik durumunun aktif olup olmadigini sorgulasinlar ardindan Istanbul kart merkezlerine gidip aktif etmeleri gerekiyormus.
Kastanbolu dedi: İstanbulkart bakiye yükleyen yerler yapıyor. Genişletmek için tıkla... Kesin bilgi olsun diye beyaz masayi aradim. Ayni bu sikinti yasayan kisiler 153 numarali İBB beyaz masayi arayip sistemde ogrencilik durumunun aktif olup olmadigini sorgulasinlar ardindan Istanbul kart merkezlerine gidip aktif etmeleri gerekiyormus.