İstanbulkart vs ininal

Son zamanlarda istanbulkart yavaş yavaş bazı marketlere gelmeye başladı. Eğer Steam ya da Hepsiburada gibi eticaret sitelerine de gelirse komisyon kesmediği için (muhtemelen) ininal Kart'ı bitirebilir. Sizce eğer istanbulkart internet alışverişlerine de gelirse ödemelerde ek ücret istenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Papara alabilirsiniz Black Card Netflix Spotify gibi alımlarınızda belli bir miktar geri çevriliyor. İstanbul'da yaşamıyorum o yüzden İstanbul kart hakkında çok bir bilgin yok. ininal iyice kötüleşti hiç almayın. Papara Lite Card alın verdiğini 5₺'yi sonra size veriyor karta aktarılıyor parada kesmiyor para atarken.

Ininal'i savunanın aklından şüphe etmek lazım aylık 2TL kullanım ücreti nedir bazı şirketler bunu 1 TL veya bedavaya yapıyorken Paycell ya da Papara öneririm Paycell kullanıyprum çok da nimetlerinden faydalandım örneğin: Kartına 30 TL yükleyene 5 TL hediye ya da 10 TL hediye Paycell'e ödediğim komisyonu neredeyse bu kampanyalardan çıkarttım bile Ininal'e kaptırdığım paralarıma üzülüyorum gerçekten ve İstanbul kart konusunda @MoonDrag a katılıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı