Oğuzhan40 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #1 Merhaba, abonman yükleyecektim fakat bu hatayı aldım, sorunu nasıl çözebilirim? Vizeleme işlemini yapmıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2024
Merhaba, abonman yükleyecektim fakat bu hatayı aldım, sorunu nasıl çözebilirim? Vizeleme işlemini yapmıştım.
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 4 Şubat 2024 #2 Vizeleme islemini yapamamissin demek ki. NFC ile karti okutman gerekiyor tamamlanmasi icin. Artı 0 Eksi
KS KS Oğuzhan40 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #3 gumbald_amca dedi: Vizeleme islemini yapamamissin demek ki. NFC ile karti okutman gerekiyor tamamlanmasi icin. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir talimat yok varsa nereden yapacağım çünkü gözükmüyor 40₺ var kartta. Vizeyi yükleyeli 2 ay oluyor bu arada. Artı 0 Eksi
gumbald_amca dedi: Vizeleme islemini yapamamissin demek ki. NFC ile karti okutman gerekiyor tamamlanmasi icin. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir talimat yok varsa nereden yapacağım çünkü gözükmüyor 40₺ var kartta. Vizeyi yükleyeli 2 ay oluyor bu arada.
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 4 Şubat 2024 #4 Oğuzhan40 dedi: Herhangi bir talimat yok varsa nereden yapacağım çünkü gözükmüyor 40₺ var kartta. Genişletmek için tıkla... Kart menusundeki seceneklerde gorunmesi gerekiyor. Artı 0 Eksi
Oğuzhan40 dedi: Herhangi bir talimat yok varsa nereden yapacağım çünkü gözükmüyor 40₺ var kartta. Genişletmek için tıkla... Kart menusundeki seceneklerde gorunmesi gerekiyor.
KS KS Oğuzhan40 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #5 gumbald_amca dedi: Kart menusundeki seceneklerde gorunmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam maalesef gözükmüyor Artı 0 Eksi
gumbald_amca dedi: Kart menusundeki seceneklerde gorunmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam maalesef gözükmüyor
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 4 Şubat 2024 #6 Oğuzhan40 dedi: Hayır hocam maalesef gözükmüyor Genişletmek için tıkla... O zaman akbil dolumu yapan bir bakkala gidip yaptirman gerek. Artı 0 Eksi
Oğuzhan40 dedi: Hayır hocam maalesef gözükmüyor Genişletmek için tıkla... O zaman akbil dolumu yapan bir bakkala gidip yaptirman gerek.