İstanbul'un Kar İçin Önlemleri Neden Yetersizdi?

Bir ara troll hesaplar gelip imamoğlu calışıyor bak deyip Amerika'nın kar calışma vidoesunu atmışlardı hatta YouTube'da vardı kendi iddiası şöyle bir şeydi Cumhurbaşkanı yüzünden tuz iptal edildi gibi bir şey duymuştum bulursam atarım şu an kendi iddialarına göre 7/24 calışıyorlar mış.

İptal nedini kısmında yazılıyor.

Cumhurbaşkanı yüzünden tuz iptal edildi gibi bir şey duymuştum
1. Olarak bulamazsınız çünkü böyle saçma bir açıklama kimse tarafından yapılmadı.
iddialarına göre 7/24 calışıyorlar mış.
2. Olarak gözünüzle görmediğiniz için böyle yorum yapabiliyor olabilirsiniz fakat binlerce İBB ve Belediye personeli 3 gündür aralıksız çalışıyor insanların hakkını emeğini yemeyin.
İmamoğlu, balıkçıya gitmiş olabilir,
Balıkçı konusuna gelecek olursak 19 saat içerisinde adam haftalar öncesinden rezerve ettiği restorana gidip 1 saat yemek yiyip çıkıyor.
Eski İBB Başkanının çocuğunun tonlarca kokoini venezuelaya taşıması dikkatinizi çekmiyor da balık ekmek yemesi mi dikkatinizi çekiyor?

Burada bütün sorun eğitimsiz halk. Yoldaki araçların %80'i kar lastiği ve zinciri olmayan aptallardan oluşuyor. Devlet valilikler belediyeler uyarılarını yaptı ama ona ramen insanlar sivil araçlarla yollara döküldü ve bütün trafiği felç ettiler.

Anlamadığınız şey zaten araçlar tarafından felç edilmiş bir trafiğin belediye araçları aracılığı ile açılmasının pek mümkün olmadığı ve bu denli şiddetli kar yağışında istediğin kadar tuz dök nafile olduğu.

***Size gülmedim,yanlış anlamayın***

Ne olursa olsun 16 milyon insan zorluk çekti.
Kar yağdıktan sonra tuz dökse ne dökmese ne,ayrıca eğitimsiz halk eski İBB başkanının da halkıydı ?

Ayrıca çalışan bir araç ben göremedim ?

Ben kimsenin emeğini yemedim duyduklarımı söylemek icin yazdım illaki imamoğluyu desteklemeyen gelip bana "yoo yapmıyor" diyeceği icin "mış" kelimesini kullandım kimsenin hakkını yemiyorum.

İstanbul'da bile yaşamayan mübtezeller başımıza Ekrem'in noteri kesildi arkadaş. Siz kendi yaşadığınız şehirleri ne zamandır takip ediyorsunuz? Antepte yaşanan olaylar neden bu kadar gündem olmadı ya da İBB nin hizmet için almak ve yapmak istediklerine engel olan hükümet yetkilileri neden bu kadar gündem olmuyor?
Şirketimin ödediği 10.000TL elektrik faturası hakkında neden kimse yorum yapmıyor? İşiniz gücünüz karalama politikası bence siz bu saatten sonra bol bol kayısı yiyin hala hazmedememişsiniz bazı şeyleri.

İstanbul büyük şehir zaten herkes agresif patlıyorlar ayrıca gündemde troll TT'ler açıldı.

İlk olarak çıkan kişiler işe gidiyor. Akşam iş dönüşü bu hadise gerçekleşti. Hava durumu belli kar yağacağı belli olay olmadan bir gün önce o yolların tuzlanması gerekirdi. Kar küreme araçları da çalışması.
Adam bugün kar yağacak işe gitmeyeyim diyemez.
Ayrıca kar lastiği de taksan zincir de taksan belli bir kar seviyesin den sonra ilerleyemiyorsun. Öyle olsa 4 çeker araçlara gerek kalmazdı. Yolları açsalardı yaz lastiği takan bile ilerlerdi.
Eski İBB başkanının çocuğunun tonlarca kokoini Venezuela'ya taşıması dikkatinizi çekmiyor da balık ekmek yemesi mi dikkatinizi çekiyor?

Mevzu bu mu?
Neden partizanlık yapıp savunmaya geçiyorsun?

Bak güzel Abdulhamitim, anlamadığın şey şu, kar 3 gün aralıksız yağdı. Tam eridi dendi çalışmalar başlandı saat 4 de Vortex oluştu tipi oldu İstanbul'da. Olayların bire bir içinde olan biri olarak söylüyorum sizin yaptığınız sadece karalama politikası ve gündem değişmekten başka bir şey değil.

Yolları açsalardı yaz lastiği takan bile ilerlerdi.

Halen daha bu cümleyi nasıl kurabiliyorsunuz anlam veremiyorum 20 saat aralıksız fırtına şeklinde yağan 2 saatte 4-5 cm boy atan bir olaydan bahsediyoruz? Neyse kime ne anlatıyorum gerçekten.

Adam bugün kar yağacak işe gitmeyeyim diyemez.

İstanbul valisi biliyor ama ertesi gün öğlen 13:00'a kadar sivil araçları trafiğe çıkma yasağı getirmeyi. Onu bilen önceden önlem aldıramıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…