Daxos Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 569 20 Eylül 2023 #1 Dün bir program indirirken istart adında bir program bilgisayarıma bulaşmış. Bugün AdwCleaner adlı uygulama vasıtasıyla kaldırdım, format atmaya gerek var mı?
Dün bir program indirirken istart adında bir program bilgisayarıma bulaşmış. Bugün AdwCleaner adlı uygulama vasıtasıyla kaldırdım, format atmaya gerek var mı?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #2 Hayır, yok. Ayrıca o şey lObit yazılımı. Virüs değil. Program kurarken yanlışlıkla indirmeyi kabul etmişsiniz. Yine de sisteminizde lObit yazılımı barındırmayın.
Hayır, yok. Ayrıca o şey lObit yazılımı. Virüs değil. Program kurarken yanlışlıkla indirmeyi kabul etmişsiniz. Yine de sisteminizde lObit yazılımı barındırmayın.
Daxos Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 569 20 Eylül 2023 #3 Yavuz_Çetin dedi: Hayır, yok. Ayrıca o şey lObit yazılımı. Virüs değil. Program kurarken yanlışlıkla indirmeyi kabul etmişsiniz. Yine de sisteminizde lObit yazılımı barındırmayın. Genişletmek için tıkla... ıObit nedir? ve cevabınız için teşekkür ederim.
Yavuz_Çetin dedi: Hayır, yok. Ayrıca o şey lObit yazılımı. Virüs değil. Program kurarken yanlışlıkla indirmeyi kabul etmişsiniz. Yine de sisteminizde lObit yazılımı barındırmayın. Genişletmek için tıkla... ıObit nedir? ve cevabınız için teşekkür ederim.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 20 Eylül 2023 #4 Daxos dedi: IObit nedir? Genişletmek için tıkla... Program yapan bir şirket, az bir araştırın.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 20 Eylül 2023 #5 Formata gerek yok virüs değil zaten.
Daxos Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 569 20 Eylül 2023 #6 Cevaplar için teşekkür ederim, iyi forumlar.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 20 Eylül 2023 #7 plxaxd dedi: Formata gerek yok virüs değil zaten. Genişletmek için tıkla... Ama direk silin programı çok gereksiz bir işe yaradığı da yok.
plxaxd dedi: Formata gerek yok virüs değil zaten. Genişletmek için tıkla... Ama direk silin programı çok gereksiz bir işe yaradığı da yok.
Daxos Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 569 21 Eylül 2023 #8 plxaxd dedi: Ama direk silin programı çok gereksiz bir işe yaradığı da yok. Genişletmek için tıkla... Sildim evet.
plxaxd dedi: Ama direk silin programı çok gereksiz bir işe yaradığı da yok. Genişletmek için tıkla... Sildim evet.