İstatistik değerli bir bölüm

Sam Bridges

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
İstatistik belki hala radarınızda değil ancak çok değerli, önü açık bir bölüm. Her sene olağandışı derecelerde yukarı çekmesinden de ne kadar geç keşfedildiği anlaşılabilir. Ege İstatistik 2. sınıfa geçen birisi olarak bölüm ve okul hakkında sorularınız varsa cevaplayabilirim.

Neden istatistik okuyan kendini Andrew Tate sanıyor? Bir arkadaşımda bu bölümü okuyor ve Andrew Tate gibi birisinin bu bölümle ne alakası var?

Yazılım için YBS mi istatistik mi?

Bu duruma üzüldüm.
Ben de en altlara kkü ve neü yazmayı düşünüyordum.

Bir anlamı yok vakit kaybı. Güzel olan 2-3 kız vardı onlar özel şirket gibi girdiler öyle çalışkan da değillerdi. Bir kısmı memur oldu. Çoğu işsiz ya da asgari ücretli çalışıyor. Polis olanlar çıktı. Boş yani.

78k sıralamam var endüstri mühendisliği ile bu bölüm arasındayım. Endüstri yazarsam samsun 19 mayıs üni manisa celal bayar veya kesin olmasada kayseri agü bursa teknik gelebilir. İstatistik yazarsam hacettepe veya yıldız teknik gibi üniversitelerde okuyabiliyorum. Çok arasındayım iki bölümünde dersleri aşırı hoşuma giden konular iki bölümüde seviyorum. Orta veya bi tık altı ünide endüstri mi yoska çok iyi bir ünide istatistik mi okusam karar veremedim iş imkanları hakkında daha çok bilgi verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…