Para biriktirmeyi düşünüyorum üniversiteye gitmeden. O yüzden hem çalışıp hem ders çalışarak 9 ayda 1K yapabilir miyim? Çalışmaya başlamadan önce TYT ve AYT sosyal denemesi çözdüm. TYT 60 net AYT sosyalde 15 net geldi.
Para biriktirmeyi düşünüyorum üniversiteye gitmeden. O yüzden hem çalışıp hem ders çalışarak 9 ayda 1K yapabilir miyim? Çalışmaya başlamadan önce TYT ve AYT sosyal denemesi çözdüm. TYT 60 net AYT sosyalde 15 net geldi.
Yapamazsın. 9 ay sırf ders çalışsan bile yapabileceğin şüpheli bir sıralama. Ha dahi isen yapabilirsin ama öyle bir şey olsaydı zaten başlangıç notların daha iyi olurdu.
İlk 1000 çok çok zor bir hedef hem işte çalışacaksınız hem de ilk 1000 hayaliniz var bana pek mümkün gelmedi. Daha gerçekçi hedefler edinin sonradan üzülmeyin.
ODTÜ'den bir PC mühendisi hocasıyla görüştüm bu alımlar falan nasıl oluyor diye. OBP'leri 95'in üstünde oluyormuş. Bir de okul birinciliği falan. Okul birincisi değilsen aşırı zor.
ODTÜ'den bir PC mühendisi hocasıyla görüştüm bu alımlar falan nasıl oluyor diye. OBP'leri 95'in üstünde oluyormuş. Bir de okul birinciliği falan. Okul birincisi değilsen çok, çok... Diye gider.