Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.822 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #1 Biliyorsunuz ki LGS aciklandi. Sonuca bakarken kalbim durdu resmen, puan ve yuzdelikler açıklandı. Size sorum, istediğim lise gelir mi? Puan: 393. Genel yüzdelik: %6,56 İl yüzdelik: 7,14 Okul adı: Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi Yüzdelik dilimi geçen sene %4,06'ydı. Kontenjanı ise geçen sene 340'dı. (Bu yıl bilmiyorum.) Çok zor ama sizce gelebilir mi?
Biliyorsunuz ki LGS aciklandi. Sonuca bakarken kalbim durdu resmen, puan ve yuzdelikler açıklandı. Size sorum, istediğim lise gelir mi? Puan: 393. Genel yüzdelik: %6,56 İl yüzdelik: 7,14 Okul adı: Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi Yüzdelik dilimi geçen sene %4,06'ydı. Kontenjanı ise geçen sene 340'dı. (Bu yıl bilmiyorum.) Çok zor ama sizce gelebilir mi?
E Ebubekir Solak Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 510 Çözümler 2 Yer Belgique-Bruxelles 30 Haziran 2021 #2 Hevesinizi kırmak istemem ama gelmesi çok düşük bir ihtimal.
Glank Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.740 Çözümler 15 30 Haziran 2021 #3 Dilimlerin bu sene sınavın zor olmasından kaynaklı %1 ila %3 arasında esneklik göstereceğini duymuştum bu senaryoda yüksek ihtimalle girersiniz.
Dilimlerin bu sene sınavın zor olmasından kaynaklı %1 ila %3 arasında esneklik göstereceğini duymuştum bu senaryoda yüksek ihtimalle girersiniz.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.822 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #4 Glank dedi: Dilimlerin bu sene sınavın zor olmasından kaynaklı %1 ila %3 arasında esneklik göstereceğini duymuştum bu senaryoda yüksek ihtimalle girersiniz. Genişletmek için tıkla... Umarım
Glank dedi: Dilimlerin bu sene sınavın zor olmasından kaynaklı %1 ila %3 arasında esneklik göstereceğini duymuştum bu senaryoda yüksek ihtimalle girersiniz. Genişletmek için tıkla... Umarım
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.667 Makaleler 3 Çözümler 25 30 Haziran 2021 #5 Bak buradan gir siteye. Sol alttan LGS puanımı hesapla de. Buraya her şeyi yazıp. Liseler kısmından istediğin liseyi seçiyorsun. Bazen LGS puanının yanında notlara vs. de bakabiliyorlar.
Bak buradan gir siteye. Sol alttan LGS puanımı hesapla de. Buraya her şeyi yazıp. Liseler kısmından istediğin liseyi seçiyorsun. Bazen LGS puanının yanında notlara vs. de bakabiliyorlar.
Can T Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 293 Yer Gözden uzak 30 Haziran 2021 #6 Sanmam hevenslenme sonra üzülürsün.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.822 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #7 Can T dedi: Sanmam hevenslenme sonra üzülürsün. Genişletmek için tıkla... Peki hocam sizce nakil ile falan şansım var mı en azından boş kontenjan falan olursa?
Can T dedi: Sanmam hevenslenme sonra üzülürsün. Genişletmek için tıkla... Peki hocam sizce nakil ile falan şansım var mı en azından boş kontenjan falan olursa?
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.218 Çözümler 1 30 Haziran 2021 #8 Emma Stone dedi: Biliyorsunuz ki LGS aciklandi. Sonuca bakarken kalbim durdu resmen, puan ve yuzdelikler açıklandı. Size sorum, istediğim lise gelir mi? Puan: 393. Genel yüzdelik: %6,56 İl yüzdelik: 7,14 Okul adı: Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi Yüzdelik dilimi geçen sene %4,06'ydı. Kontenjanı ise geçen sene 340'dı. (Bu yıl bilmiyorum.) Çok zor ama sizce gelebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hangi il?
Emma Stone dedi: Biliyorsunuz ki LGS aciklandi. Sonuca bakarken kalbim durdu resmen, puan ve yuzdelikler açıklandı. Size sorum, istediğim lise gelir mi? Puan: 393. Genel yüzdelik: %6,56 İl yüzdelik: 7,14 Okul adı: Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi Yüzdelik dilimi geçen sene %4,06'ydı. Kontenjanı ise geçen sene 340'dı. (Bu yıl bilmiyorum.) Çok zor ama sizce gelebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hangi il?
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.822 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #9 One Face dedi: Hangi il? Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef büyük şehir Bursa da yaşıyorum