Cosecx Picopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 765 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #1 Saygı değer ve sevgili arkadaşlarım. Çıktığım uzun YKS yolculuğunda hedeflerimden bir tanesine ulaşmış bulunmaktayım. İstediğim bölümü ve üniversiteye girme şansı yakaladım. Tercih için, şans ve dualarınızı esirgemezseniz sevinirim. @Camila ve @Blacksidemre ve bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim. 2022 YKS'ye girecek olan herkese başarılar diler, yolunuzun açık olmasını temenni ederim. Not: Konu sadece teşekkür amaçlı açılmıştır, konun kilitlenmesini arz ederim.
Saygı değer ve sevgili arkadaşlarım. Çıktığım uzun YKS yolculuğunda hedeflerimden bir tanesine ulaşmış bulunmaktayım. İstediğim bölümü ve üniversiteye girme şansı yakaladım. Tercih için, şans ve dualarınızı esirgemezseniz sevinirim. @Camila ve @Blacksidemre ve bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim. 2022 YKS'ye girecek olan herkese başarılar diler, yolunuzun açık olmasını temenni ederim. Not: Konu sadece teşekkür amaçlı açılmıştır, konun kilitlenmesini arz ederim.