İstediğim liseye gidebilir miyim?

Birak iciyorm

Hectopat
Merhaba,

Öncelikle, LGS sınavına girdim ve başarısız oldum. OBP (ortaokul başarı puanı) ile liseye gideceğim. Gitmek istediğim lisenin puanı 93,2346 fakat benim puanım 93,6743 kıl payı girebiliyorum o liseye. Eğer o liseyi tercihime yazarsam girebilir miyim? Devamsızlığım 0 ikametgahı o lisenin bulunduğu eve alacağız. 3 tane lise yazacağım birisi 93 puanlık diğeri 90 diğeri de 92 başka ilçedeki lise. Seçmediğim liseye yerleşirim diye korkuyorum sizce öyle bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizden daha yüksek başarı puanı olan biri sizinle aynı okulu yazdığında sizin önünüze geçmesi muhtemel. Bu iş tamamen kontenjan ve biraz da şans işi. Seçmediğin liseye de gitme ihtimalin var fakat düşük ihtimal.

Gelip gelmeyecegi sans isi. Sonuc olarak tek sen tercih etmeyeceksin o liseyi. Net bir yorum yapabilmemiz mumkun degil.

@Birak iciyorm iyi lise kazaninca da universite garanti olmuyor zaten.

89 ve 91 puanlık liseler de eklicem 5 tame lise eklemiş olacağım bence girebilirim.

K
Olursa olur olmazsa olmaz ne diye bu kadar takılıyorsun.
Kötü liseye gidersem serseri tip fazla olur diye korkuyorum örnek mahalle lisesi

89 ve 91 puanlık liseler de eklicem 5 tame lise eklemiş olacağım bence girebilirim.

K

Kötü liseye gidersem serseri tip fazla olur diye korkuyorum örnek mahalle lisesi
Abicim her ortamın sana katıcağı farklı şeyler vardır. Serseri tiplerin çok olmasının faydalarıda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…